❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

Uygunsuz davranış
yok ve lavuk dükkan sahibiyim işletmeciyim lavukcum.
korkudan yazdıgı lavuğu editlemiş ama alıntıyı aldık artık orjinali burada :D
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın be birader :D senin gibi dallamalarla kavga edip de ban yemek istemem, boş herifin tekisin

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın be birader :D senin gibi dallamalarla kavga edip de ban yemek istemem, boş herifin tekisin
ban yersen ktc gibi dünya markalarını nasıl takip ediceksin dallama kavga etme zaten.

yok ve lavuk dükkan sahibiyim işletmeciyim lavukcum.
korkudan yazdıgı lavuğu editlemiş ama alıntıyı aldık artık orjinali burada :D
Hah işte ben dükkan sahibiyim millete yüksek fiyattan MSI ASUS satmam lazım desene bizi ne ugrastırıyosun ya hay yaşa

Arkadaşımla birlikte aynı ürünü aldık ve dün elimize ulaştı. Ürün gerçekten çok kaliteli, piksel sıkışması veya ölü piksel gibi hiçbir sorun yok. Görüntü kalitesi mükemmel, Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederiz, ürünü kesinlikle öneririm!

Biz burada bunun hakkını savunuyoruz gelmiş ktc aldın övüyorsun diyor. Ktc monitörüm mü var ktc öveyim? İhtiyacım mı var? Zaten oled monitör kullanıyorum. Hakkını savunuyorum diye bana laf ediyor. Kağıtüstü verilerde monsterda msi’dan iyiymiş. Kağıtüstü verilere bakan kim? Ölçüm cihazı vasıtasıyla elde edilen verilere ve kullanılan panele göre yorum yapıyorum. Bu beni sanıyor ki kendi gibi epeyden monitörün özelliklerine bakarak öneriyorum. Bırak kazıklansın, neden hakkını savunmakla uğraşıyorsun değil mi? Bırak forumda msi monitörleri beğenmiyorum ama msi marka kullanıyorum diye gezmeye devam etsin. İçi rahat olsun ama kullandığı üründen de memnun olmasın.

Daha bu gün forumda açılan msi konusu:

Dell’in oled’in üreticisi ktc değil değil, ironi olsun diye yazdım onu.
Hocam bende de g2412 vardı, panelde yatay çizgiler ve titremeler oldu garantiye gönderdim. KTC almayı düşünüyorum g2412'den eksiği varmıdır yoksa fazlasımı vardır?

Hocam bende de g2412 vardı, panelde yatay çizgiler ve titremeler oldu garantiye gönderdim. KTC almayı düşünüyorum g2412'den eksiği varmıdır yoksa fazlasımı vardır?
Renk gamutu olarak ktc daha iyi, kontrast oranı olarak g2412 daha iyi. Parlaklıkta g2412 400nit civarı çıkıyor. Ktc de keza benzer. Parlaklık açısından ikisinde de sorun olmaz.

Aldım, pro test cihazları ile testini yapıp kanalda paylaşacağım ben de ürünü merak ettim
Abi sana güvenerek monitörü aldım cihazda hot pixel geldi ürün için değişim istedim ama indeks bilgisayar minimum 6 piksel olması gerektiğini söyleyerek ürünü değişmeyeceğini söyledi

Geri