umix
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 754
ben kaliteli mallar satıyorum ktc gibi markaları övenleri dükkana sokmam zaten paran kadar konus yettiği yere git.İşletmeni söyle de yanlışlıkla yolumuz düşmesin.
ben kaliteli mallar satıyorum ktc gibi markaları övenleri dükkana sokmam zaten paran kadar konus yettiği yere git.İşletmeni söyle de yanlışlıkla yolumuz düşmesin.
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın be biraderyok ve lavuk dükkan sahibiyim işletmeciyim lavukcum.
korkudan yazdıgı lavuğu editlemiş ama alıntıyı aldık artık orjinali burada![]()
ban yersen ktc gibi dünya markalarını nasıl takip ediceksin dallama kavga etme zaten.Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın be biradersenin gibi dallamalarla kavga edip de ban yemek istemem, boş herifin tekisin
Hah işte ben dükkan sahibiyim millete yüksek fiyattan MSI ASUS satmam lazım desene bizi ne ugrastırıyosun ya hay yaşayok ve lavuk dükkan sahibiyim işletmeciyim lavukcum.
korkudan yazdıgı lavuğu editlemiş ama alıntıyı aldık artık orjinali burada![]()
Hocam bende de g2412 vardı, panelde yatay çizgiler ve titremeler oldu garantiye gönderdim. KTC almayı düşünüyorum g2412'den eksiği varmıdır yoksa fazlasımı vardır?Biz burada bunun hakkını savunuyoruz gelmiş ktc aldın övüyorsun diyor. Ktc monitörüm mü var ktc öveyim? İhtiyacım mı var? Zaten oled monitör kullanıyorum. Hakkını savunuyorum diye bana laf ediyor. Kağıtüstü verilerde monsterda msi’dan iyiymiş. Kağıtüstü verilere bakan kim? Ölçüm cihazı vasıtasıyla elde edilen verilere ve kullanılan panele göre yorum yapıyorum. Bu beni sanıyor ki kendi gibi epeyden monitörün özelliklerine bakarak öneriyorum. Bırak kazıklansın, neden hakkını savunmakla uğraşıyorsun değil mi? Bırak forumda msi monitörleri beğenmiyorum ama msi marka kullanıyorum diye gezmeye devam etsin. İçi rahat olsun ama kullandığı üründen de memnun olmasın.
Daha bu gün forumda açılan msi konusu:
8 Ay önce İtopya üzerinden satın aldığım MSI G2412F monitör satın almıştım. Genel olarak üründen memnundum ancak son 1 aydır aşağıdaki görselde de belirtiğim gibi ara sıra ekrandı çizgiler meydana gelmeye başladı ve işin enteresan tarafı bu olay her zaman olmuyor pc çalıştıktan belli bir süre sonra ortaya çıkmaya başlıyor. Örneğin 2-3 saat oynuyorum bir anda ekranda çıkmaya başlıyor. Çift monitör kullanıyorum ve 2. Ekranımda böyle bir sorun mevcut değil.
HDMI Kablosunda sıkıntı var desek durduk yere bir anda ortaya çıkmaz.
Ekran kartı Vram sıkıntısı var diye düşünmeye başladım e bu...
- Reyconjeff
- Cevaplar: 8
- Forum: Monitör
Dell’in oled’in üreticisi ktc değil değil, ironi olsun diye yazdım onu.
Renk gamutu olarak ktc daha iyi, kontrast oranı olarak g2412 daha iyi. Parlaklıkta g2412 400nit civarı çıkıyor. Ktc de keza benzer. Parlaklık açısından ikisinde de sorun olmaz.Hocam bende de g2412 vardı, panelde yatay çizgiler ve titremeler oldu garantiye gönderdim. KTC almayı düşünüyorum g2412'den eksiği varmıdır yoksa fazlasımı vardır?
Ölü piksel değildir o arkadaşın gözü bozulmuştur kör olmuştur asla olamaz KTC gibi müko markadaAlıntıyı görüntüle
Sonradan ölü piksel oluşuyorsa kaliteden emin olamadım.
Abi oyun icin en iyi ayarlar nasil olur bu monitorde, yani hangi ayarlari yapmaliyimAldım, pro test cihazları ile testini yapıp kanalda paylaşacağım ben de ürünü merak ettim
Overdrive ayarını 3. veya 4. seviye yap. Kontrast vb. sana kalmış.Abi oyun icin en iyi ayarlar nasil olur bu monitorde, yani hangi ayarlari yapmaliyim
abi msi mag 244f mi ktc mi hangisini tavsiye edersinAldım, pro test cihazları ile testini yapıp kanalda paylaşacağım ben de ürünü merak ettim
KTC. O MSI monitör pek çok konuda zayıf.abi msi mag 244f mi ktc mi hangisini tavsiye edersin
Abi sana güvenerek monitörü aldım cihazda hot pixel geldi ürün için değişim istedim ama indeks bilgisayar minimum 6 piksel olması gerektiğini söyleyerek ürünü değişmeyeceğini söylediAldım, pro test cihazları ile testini yapıp kanalda paylaşacağım ben de ürünü merak ettim