Buna uygunsuz davranış uyarısı vernişler ne alaka?Lavugun monitöründe kan kırmızısı ve siyah renk direkt yok adam 3 sayfa milleti KFC diye diye oyalamıs camı arkasına alsa vuran güneşten ekranı göremicek abiAma iyi böyle olması doğal seçilim gibi bir şey bunlar olmasa bu şekilde ucuz monitör satılmaz neyse abi ejderhası var
Alıntıyı görüntüle
Nerde?@İsimbulamajim Monitör tekrardan 3.600 TL bandına düşmüş.
Pttavm teknofs satıcısı vardı 3620 tl ye +10 stok diyordu kaldırdılar muhtemelen.Buna uygunsuz davranış uyarısı vernişler ne alaka?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerde?
İlk kelime teknik olarak argo sayılır diye yapıstırmıstır cezayı. Forum 1 yıldır zaten bilgi alma yerinden cok telegram indirim sayfası ve trollerle dolu bir chat' e dönüştüBuna uygunsuz davranış uyarısı vernişler ne alaka?
Nerde?
Ürün çinde baya popüler az çok teknoloji kovalayan bu markayı biliyordur.Forum sahibi video çekmese adından haberleri bile olmadığı bir marka ve kesinlikle yanaşmayacakları bir modeli delicesine savunup msi ve asus'tan iyi olduğunu iddia edip milleti lincliyorlar, uzaktan izlesen komik konu aslında :d
Ek olarak aynı panele sahip moniler min 5279 tlden başlıyor.3600 tl den alanlar bedavaya aldıÜrün çinde baya popüler az çok teknoloji kovalayan bu markayı biliyordur.
Bu monitörün incelemesi mayıs ayında mavi forumda ben yaptım zaten, kimseden gördüğüm yok. Aksine herkes benden sonra bu monitörü öğrendi.Forum sahibi video çekmese adından haberleri bile olmadığı bir marka ve kesinlikle yanaşmayacakları bir modeli delicesine savunup msi ve asus'tan iyi olduğunu iddia edip milleti lincliyorlar, uzaktan izlesen komik konu aslında :d
Panel bilgisini de forumlarda paylaşan benim, gelmiş bana forum sahibi video çekmese haberi olmayacak diyor...Ürün çinde baya popüler az çok teknoloji kovalayan bu markayı biliyordur.
Ek olarak aynı panele sahip moniler min 5279 tlden başlıyor.3600 tl den alanlar bedavaya aldı
Ülkemizde marka algısı maalesef çok yüksek, düşük kültür seviyesine dahil olduğumuz için önyargımız çok büyük.Sizi tebrik ediyorum güzel bir inceleme gerçekleştirmişsiniz.Bu monitörün incelemesi mayıs ayında mavi forumda ben yaptım zaten, kimseden gördüğüm yok. Aksine herkes benden sonra bu monitörü öğrendi.
Rehber: KTC H25T7 24.5" 3 ms Full HD IPS 180 Hz monitör alınır mı?
Renk gamutu Fiyatına göre renk gamutu oldukça iyi. SRGB'nin tamamını almış, ayrıca volume değeride iyi. DCI-P3 ve adobe rgb renk gamutları da oldukça yüksek...techolay.net
Panel bilgisini de forumlarda paylaşan benim, gelmiş bana forum sahibi video çekmese haberi olmayacak diyor...
Markalar ölü piksel için süreli garantileri boş yere vermiyorlardır heralde. Satış miktarlarına göre şikayet olacağını göz ardı etmeyelim. Malum markalardan beklentide bazen büyük olabiliyor. Ucuza iyi aldığını düşünenler daha yüksek oranda yorum yazacaktır. Şahsen ben olumludan çok olumsuza dikkat ediyorum. Çünkü olumsuz yorum, kusur gibi gözükür iken, olumlu yorum o bütçede ürün alabilen kullanıcıların kendi deneyimlerine göre algısal bir şey gibi geliyor.Sonradan fark etmiş olabilir, kaldı ki bu tarz şikayetleri asus ve msi gibi markalarda da gördüm. 1 kullanıcının yorumuna bakarak monitörü kötülemeye gerek yok.
Ufak bir örnek:
ASUS TUF monitörde sonradan oluşan çok fazla ölü piksel var
ASUS TUF monitör kullanıyorum seneler önce almıştım garantisi çoktan bitmiştir ilk aldığımda hiç ölü pikseli yoktu. Kaç defa testini de yaptım uzun süredir sürekli üniversiteye git gel yapıyorum. Merak ettim ölü piksel oluşmuş mudur diye Google'dan ölü piksel testi yaptım ve siyah ekranda belli...www.technopat.net
MSI MAG 256F Monitörde sonradan ölü pikseller çıktı
Selamlar, 15/01/2025 tarihinde İtopya'dan MSI MAG 256F monitör satın aldım. İlk kurulumda ölü piksel testi yapmıştım ve herhangi bir sorun yoktu. Ancak bugün oyun oynarken küçük ama çok fazla ölü piksel fark ettim. Bildiğim kadarıyla MSI, 5 ölü pikseli garanti kapsamında değerlendiriyor, ancak...www.technopat.net
Mesele marka kötülemekse zaten asus ve msi ile alakalı tonlarca şikayet var forumlarda. Bu markayı kötü yapmıyor.
Hepsiburada da onlarca olumlu yorum var. Girip bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Birader, sen ne boş beleş birisin yazdıklarını okurken senin adına ben utandım. Yaşın da küçüktür büyük ihtimal (umarım küçüktür, büyükse daha da acınası) Allah anana babana sabır versin, onların da sınavı sensin.Forum sahibi video çekmese adından haberleri bile olmadığı bir marka ve kesinlikle yanaşmayacakları bir modeli delicesine savunup msi ve asus'tan iyi olduğunu iddia edip milleti lincliyorlar, uzaktan izlesen komik konu aslında :d
yok ve lavuk dükkan sahibiyim işletmeciyim lavukcum.Birader, sen ne boş beleş bi lavukmuşsun yazdıklarını okurken senin adına ben utandım. Yaşın da küçüktür büyük ihtimal (umarım küçüktür, büyükse daha da acınası) Allah anana babana sabır versin, onların da sınavı sensin.
İşletmeni söyle de yanlışlıkla yolumuz düşmesin.yok ve lavuk dükkan sahibiyim işletmeciyim lavukcum