❌İndirim Bitti! KTC H25T7 24.5" 180 Hz 3.599 TL

Lavugun monitöründe kan kırmızısı ve siyah renk direkt yok adam 3 sayfa milleti KFC diye diye oyalamıs camı arkasına alsa vuran güneşten ekranı göremicek abi :D Ama iyi böyle olması doğal seçilim gibi bir şey bunlar olmasa bu şekilde ucuz monitör satılmaz neyse abi ejderhası var
Alıntıyı görüntüle
Buna uygunsuz davranış uyarısı vernişler ne alaka?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@İsimbulamajim Monitör tekrardan 3.600 TL bandına düşmüş.
Nerde?

Buna uygunsuz davranış uyarısı vernişler ne alaka?

Nerde?
İlk kelime teknik olarak argo sayılır diye yapıstırmıstır cezayı. Forum 1 yıldır zaten bilgi alma yerinden cok telegram indirim sayfası ve trollerle dolu bir chat' e dönüştü

Forum sahibi video çekmese adından haberleri bile olmadığı bir marka ve kesinlikle yanaşmayacakları bir modeli delicesine savunup msi ve asus'tan iyi olduğunu iddia edip milleti lincliyorlar, uzaktan izlesen komik konu aslında :d

Forum sahibi video çekmese adından haberleri bile olmadığı bir marka ve kesinlikle yanaşmayacakları bir modeli delicesine savunup msi ve asus'tan iyi olduğunu iddia edip milleti lincliyorlar, uzaktan izlesen komik konu aslında :d
Ürün çinde baya popüler az çok teknoloji kovalayan bu markayı biliyordur.

Ek olarak aynı panele sahip moniler min 5279 tlden başlıyor.3600 tl den alanlar bedavaya aldı

Bu monitörün incelemesi mayıs ayında mavi forumda ben yaptım zaten, kimseden gördüğüm yok. Aksine herkes benden sonra bu monitörü öğrendi. ;)

Ek olarak aynı panele sahip moniler min 5279 tlden başlıyor.3600 tl den alanlar bedavaya aldı
Panel bilgisini de forumlarda paylaşan benim, gelmiş bana forum sahibi video çekmese haberi olmayacak diyor...

Bu monitörün incelemesi mayıs ayında mavi forumda ben yaptım zaten, kimseden gördüğüm yok. Aksine herkes benden sonra bu monitörü öğrendi. ;)

Panel bilgisini de forumlarda paylaşan benim, gelmiş bana forum sahibi video çekmese haberi olmayacak diyor...
Ülkemizde marka algısı maalesef çok yüksek, düşük kültür seviyesine dahil olduğumuz için önyargımız çok büyük.Sizi tebrik ediyorum güzel bir inceleme gerçekleştirmişsiniz.

Sonradan fark etmiş olabilir, kaldı ki bu tarz şikayetleri asus ve msi gibi markalarda da gördüm. 1 kullanıcının yorumuna bakarak monitörü kötülemeye gerek yok.

Ufak bir örnek:

Mesele marka kötülemekse zaten asus ve msi ile alakalı tonlarca şikayet var forumlarda. Bu markayı kötü yapmıyor.

Hepsiburada da onlarca olumlu yorum var. Girip bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Markalar ölü piksel için süreli garantileri boş yere vermiyorlardır heralde. Satış miktarlarına göre şikayet olacağını göz ardı etmeyelim. Malum markalardan beklentide bazen büyük olabiliyor. Ucuza iyi aldığını düşünenler daha yüksek oranda yorum yazacaktır. Şahsen ben olumludan çok olumsuza dikkat ediyorum. Çünkü olumsuz yorum, kusur gibi gözükür iken, olumlu yorum o bütçede ürün alabilen kullanıcıların kendi deneyimlerine göre algısal bir şey gibi geliyor.

Ekler

• kjuok.webp
    kjuok.webp
    40 KB · Hit: 58
Son düzenleme:
Birader, sen ne boş beleş birisin yazdıklarını okurken senin adına ben utandım. Yaşın da küçüktür büyük ihtimal (umarım küçüktür, büyükse daha da acınası) Allah anana babana sabır versin, onların da sınavı sensin.

Birader, sen ne boş beleş bi lavukmuşsun yazdıklarını okurken senin adına ben utandım. Yaşın da küçüktür büyük ihtimal (umarım küçüktür, büyükse daha da acınası) Allah anana babana sabır versin, onların da sınavı sensin.
yok ve lavuk dükkan sahibiyim işletmeciyim lavukcum.
korkudan yazdıgı lavuğu editlemiş ama alıntıyı aldık artık orjinali burada :D

Geri