❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Arkadaşlar bir arkadaşın kargosu yanwen ile kargoya verilmiş oradan firma seçebiliyor ptt aras kargo vb. Hangisini seçmeli?

bu ne oluyor patladim mi acaba? alert diye belirtmisler ama detay yok. daha once ki epomaker siparislerimde boyle bir bir durum yasamamistim. bilen biri var mi? patladim mi patlamadim mi merak icersindeyim...

1751313043944.webp

bu ne oluyor patladim mi acaba? alert diye belirtmisler ama detay yok. daha once ki epomaker siparislerimde boyle bir bir durum yasamamistim. bilen biri var mi? patladim mi patlamadim mi merak icersindeyim...

Alıntıyı görüntüle
Herkeste öyle hocam şu an, benim geçen ay aldığım üründe de oldu bu ama sorunsuz gelmişti herkesinki de sorunsuz gelir umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ya bilen biri yokmu sorum üstte.
seçenekler nelermiş?

Herkeste öyle hocam şu an, benim geçen ay aldığım üründe de oldu bu ama sorunsuz gelmişti herkesinki de sorunsuz gelir umarım.

seçenekler nelermiş?
Yurtiçi Kargo, PTT, PTS Wordwide Express, Aras Kargo, Eli Worldwide Express, Fast Express ve Fast Entegre.

Valla herkeste böyle hocam
kesin bir sey icin gumruk memuru haric kimse bir sey diyemiyor sanirim bu durumda. insallah sorunsuz gecer diyelim. simdi baktim diger arkadaslarda takilmis gumruge. hayirlisi olsun bakalim...

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
Yurtiçi Kargo, PTT, PTS Wordwide Express, Aras Kargo, Eli Worldwide Express, Fast Express ve Fast Entegre.
Dostum öyle bir seçenek olduğunu sanmıyorum bir tek mile taşımacısı için özel tercihiniz var mı diye sormuşlardır.

Dostum öyle bir seçenek olduğunu sanmıyorum bir tek mile taşımacısı için özel tercihiniz var mı diye sormuşlardır.
Varmış. Öyle diyor. "Bilgisayardan girdiğinizde sağ orta kısımda kamyon işaretine basıp görebilirsiniz." demişti.

Peki hangisini seçmeli?

Varmış. Öyle diyor. "Bilgisayardan girdiğinizde sağ orta kısımda kamyon işaretine basıp görebilirsiniz." demişti.

Peki hangisini seçmeli?
Pek bir fikrim yok Yurtiçi kargo seçilebilir.

Peki hangisini seçmeli?
ptt de genelde vergi cıkıyor, yurtiçini bilmiyorum çünkü daha önce kimsede görmedim bu yurt dışı kargolarında.
Aras ile zamanında çok alan oldu kendim dahil, herhangi bir sorun yaşamadım. Diğerleri hakkında da çok bilgim yok maalesef.

Peki hangisini seçmeli?
Bu arada hangi siteden bunu yapabiliyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,946
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri