Technopat Rezilliği! "İlk konuyu bizde açmak zorundasınız!"

Elbette paylaşırım. Bazı kişiler normal demişlerdi yani havalar sıcak, ayrıca maxta kullanıyorsunuz bu sıcaklıklar normal gibi yorumlar almıştım bir de kasanın soğutması genel olarak beğenilmiyor, belki ben abartıyor ya da eksik bir şey yapıyorum diye düşündüm. Satıcı firmayla iletişime geçmek aklıma gelmedi belki de getirmek istemedim çünkü gönder bekle, geri versinler sorun yok desinler çok uğraştırıcı bir süreç. Ama dediginiz gibi anormal ise en mantıklısı satıcı ile iletişime geçmek
Kullandığınız kart serin bir kart hocam , dual olsa neyse diyeceğim , çok pislenmediği sürece kasa soğutması kötü olsa bile 82 derece görecek bir kart değil. Küçük bir ihtimal de olsa sorunlu ürün denk gelebiliyor imkansız değil , üretim sürecinde hata payı olabiliyor. Satıcı ve servis desteği konusunda kendi deneyimlerime dayanarak açık konuşmak gerekirse gördüğüm en hızlı firma Game Garaj`dı. 2 Gün içinde teslimat dahil ürün değişimimi yapmışlardı. Tabi sizin parçanız ekran kartı gibi pahalı ve değerli bir parça , bu süre değişkenlik gösterebilir ama uğraşmaktan çekinmeyin, o kadar para veriyorsunuz sorunlu ürün kullanmamak en doğal hakkınız :)

Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim
Kral harbi sıkıntılılar bende işlemciyle alakalı 2 farklı konu açmıştım birinde performansını birinde ısınmasını soruyordum benzer konu diye 1 hafta ceza verdiler. Birde ben burda konu açıyorum kimse yazmayınca konumdaki yazıları kopyalayıp o sitede konu açıyorum direk yapıştırıyorum burdan. Niye bana bir şey demediler adminler keyfine göre ban atıyor sanırım

Herifler souls bossu gibi. Ne olduğunu anlamadan tek yiyorsun.

Oleyyy Teçnopattan öne geçtik :D
İlkleri kaptırmayalım.

Gerçi 2 forumda kasa modifikasyon konum var en son Teçnopatta açmıştım ama sanırım başlığı ve içeriği farklı olduğu için farketmediler. :D sjshshdhsh

Neyse... bana dokunmayan yılan bin yaşasın :D

Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim
Bunlar iyice şizofren olup kudurmaya başlamış noldu aktiflikleri mi azaldı buraya geldi de ondan mu bu karın ağrısı

Forumların alayı böyle al birini vur ötekine donanım arsivi bir tık daha nefes aldırıyor bize ama neyse düşüncelerimi yazmayacam burasiyla ilgili ne olur ne olmaz
DA Forum , PCH Forum = İsviçre ve Finlandiya / diğerleri = Afganistan :kappa:

Burda inceleme konusu açtım daha çok insana yayılsın diye technopatta da açmak istedim ceza verdiler ne alaka abi ya çok saçma
1751357111882.webp

Türkiye'deki işsizliğe referans gösterilecek bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,775
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri