5090 ve amd ryzen 9 9950x3d sistem toplamak için yardım bekliyorum

@bombahayat bu videoda neden aynı model ekran kartlarının farklı fiyatlarda satıldığını gösteriyor direkt donanım arşivinin videosu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlara custom soğutma deniyo onlar apayrı şeyler bunu montajlayıp çalıştırıyorsun suyu zaten içinde bunun
gainward 112 bin tl inmiş o ekran kartı iş görür mü?

Akvaryum kasa almasın bu sisteme, o bileşenler güçlü bileşenler sıcaklık ile başı belaya girer.

1200w fazlasıyla yeterli hocam.
yeterli fakat 6090 çıkarsa ve onu almak isterse o zaman sıkıntı olabilir çünkü artık nvidia gpuları güç tüketsin diye değil elektriği vampir gibi emmesi için ürettiğinden dolayı 1200w yetmeyebilir ve 1650w bunun için fazlasıyla yeterli kalır

Aynı kasaya sahibim. Olmaz. Olacaksa da fanları en kalitelilerinden alman lazım. Termal macunu da yine en iyisinden kullanmanı tavsiye ederim. Ben şuan oyunlarda kasanın ön panelini çıkarıp oynuyorum, yoksa çok ısınıyor. Sistem özelliklerime imzadan bakabilirsin.
hangi kasayı almam lazım aklında varsa söylersen sevinirim

en iyi soğutma sence hangisi söylersen sevinirim
Su ana kadar gordugum en iyisi (tabii ki butun sogutuculari test etrmedim, daha iyisi de olabilir. Arkadaslarin da cevap vermesi lazim) arctic liquid Freezer III

Su ana kadar gordugum en iyisi (tabii ki butun sogutuculari test etrmedim, daha iyisi de olabilir. Arkadaslarin da cevap vermesi lazim) arctic liquid Freezer III
Ama bu sogutucu radyatoru diger aio lardan biraz daha kalindir haberin olsun. Kasani iyi sec

kasa biraz düşük gibi , soğutucuyu değiştireceğim

ekran kartı baya pahalı diğer ekran kartlarından çok fazla performans verdiğini zannetmem sadece fiyatı şişirilmiş bence
Kasa fazlasıyla büyük bana kalırsa 15 bin TL sadece kasa için verecekseniz Oled ekranlı Hyte kasalar gibi kasalara bakmanız gerekli.

Geri