Technopat Rezilliği! "İlk konuyu bizde açmak zorundasınız!"

Technopat hem suçlu hem güçlüdür , adamla taş.. geçer , her ne kadar bilgili insanlar olsa da moderatörler tamamen 52'lik kısımdan bu yüzden insanı forumdan bezdiriyorlar , her gün insanlar burada technopata saydırmak için konu açıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu izlenme değil DA forumda muhbir falan var heralde

Ya ben Donanım Arşivinde de uyarı aldım örneğin. Ama o kadar haklı bir uyarı ki. Adam sistemiyle ilgili soru sormuş, ben adamın sorduğu soruya gelen yanıtlardan tanıdık birini bulmuşum başlamışım sohbete. Ne var yok nasılsın iyi misin diye 😅 Konuyla alakasız diye uyarı atmışlar. Nokta atışı uyarı 😅
Ben en sonki uyarılardan biri adam 1 aydır aynı fiyat olan ürünü sıcak fırsatlara atmış bende at yalanı… olan video attım hiçbir söz yazmadım ardından beni rapor etmiş mesajlarını ve kişiliğini beğendiğim birisi sonra niye uyarı attın diye sordum ona da bana cevap verdiği için konu ile alakasız uyarı vermişler o an heralde pişman oldu raporladığına 😂

Moderatör arkadaşlar lütfen bunlara ayrı ceza olsun lütfen adamlar 1 ay boyunca aynı fiyat olan ürünü burda atıyorsa ya satıcısıdır yada reklamını yapan influcerdır .

Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim
güldüm:kekw:

Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim
bu forumdada kaldırma olayı yok
nick'im farklıya sıkıntı yok aga 🤙
ama adamlar nasıl bir sistem kurduysa burayı nasıl takip ediyorlar merak ettim

Ulan hep söylerdim her forumun kuralları var diye de bu kadar da olmaz be kardeşim. Technopat üyeliğimi sileceğim. Hatta bunu gören bir Technopat yetkilisi varsa aynı kullanıcı adıyla sitede aratıp beni bulabilir, bir zahmet silsin hesabımı.

Gerçekten bu forumu yönetenler ve moderatörler ruh hastası falan çok garip tipler. İnsanın işi düşünce en son başvuracağı yer burası olmalı.

bu forumdada kaldırma olayı yok
nick'im farklıya sıkıntı yok aga 🤙
ama adamlar nasıl bir sistem kurduysa burayı nasıl takip ediyorlar merak ettim
Sistemle alakası yok hocam. Oraya yazmak istediğiniz metnin tamamı ya da bir kısmını kopyalayıp internete yapıştırıyorlar. Seçtikleri kelime kadar internette tek bir eşleşen site çıkıyor karşılarına Donanım Arşivi. Bu durumda ise hemen basıyorlar uyarıyı

Sistemle alakası yok hocam. Oraya yazmak istediğiniz metnin tamamı ya da bir kısmını kopyalayıp internete yapıştırıyorlar. Seçtikleri kelime kadar internette tek bir eşleşen site çıkıyor karşılarına Donanım Arşivi. Bu durumda ise hemen basıyorlar uyarıyı
harbiden dediğiniz gibi çıkıyormuş hocam . Ama bunla kim uğraşır ki? Adamlar sistem kurmuşlar belli işte

çol çocuk 3 5 beceriksizi doldurmuşlar technopata sözde moderatör diye. daha söylecek çok şeyim var bunu yazarken söylüyorum onlara.

harbiden dediğiniz gibi çıkıyormuş hocam . Ama bunla kim uğraşır ki? Adamlar sistem kurmuşlar belli işte
Gereksiz ego hocam. Hayır tamam bunu istemiyorsun eyvallah. Ulan "ilk bizde açmak zorundasınız" nedir. Sen kimsin de bana emir veriyorsun? Bende ne yapıcam, elimden geldiği kadar, tek bir kişi ne kadar yapabilirse rezil edicem onları. Emir vermek nedir ya? Hayatım boyunca kimseden emir almamış adamım ben sen kimsin?

Gereksiz ego hocam. Hayır tamam bunu istemiyorsun eyvallah. Ulan "ilk bizde açmak zorundasınız" nedir. Sen kimsin de bana emir veriyorsun? Bende ne yapıcam, elimden geldiği kadar, tek bir kişi ne kadar yapabilirse rezil edicem onları. Emir vermek nedir ya? Hayatım boyunca kimseden emir almamış adamım ben sen kimsin?
De ki politakamız gereği başka forumlarda açılan konuların kopyala yapıştır yöntemi ile bizde açılmasını doğru bulmuyoruz de. Bak bu ilk aklıma gelen, biraz düşünülse düsturuplu daha güzel bir yanıt bulunur

Burda inceleme konusu açtım daha çok insana yayılsın diye technopatta da açmak istedim ceza verdiler ne alaka abi ya çok saçma
Alıntıyı görüntüle
Bir de inceleme konusu dimi? Soru değil bir şey değil. Garip hocam gerçekten

Son düzenleme:
Başından beri öyle orası. mikail fidan diye bir admin vardı alay konusu olmuştu en ufak şeye ban atıyor diye. dandik mouse'a driver bulamazsınız diyen admin de vardı. internet ezik insanların tatmin olma yeri.

De ki politakamız gereği başka forumlarda açılan konuların kopyala yapıştır yöntemi ile bizde açılmasını doğru bulmuyoruz de. Bak bu ilk aklıma gelen, biraz düşünülse düsturuplu daha güzel bir yanıt bulunur

Bir de inceleme konusu dimi? Soru değil bir şey değil. Garip hocam gerçekten
Aynen inceleme konusuydu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,673
Üyeler
184,201
Son üye
serddar