Yardım FATURASI KAYIP LOGITECH G29 garantiye GİRER Mİ?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,162
8750ye anlaştım. Bir yıl garantisi varmış faturasını bulamadım diyor ama ürün videoda temiz görünüyor baya bende bir kaç ay kullanıp satıcam faturasız garantiye girer mi birde bu şekilde faturasız ne kadar eder vites yok.

8750ye anlaştım. Bir yıl garantisi varmış faturasını bulamadım diyor ama ürün videoda temiz görünüyor baya bende bir kaç ay kullanıp satıcam faturasız garantiye girer mi birde bu şekilde faturasız ne kadar eder vites yok.
GARANTİ belgesi varsa çokta önemli değil ama misal adamların sistemde garanti yok gözüküyordur faturan olursa itiraz edersin hayır kardeşim benim garantim var dersin

faturayı talep etsin elektronik olarak

Hocam T150 PRO bakmanı tavsiye ederim şahsen.

GARANTİ belgesi varsa çokta önemli değil ama misal adamların sistemde garanti yok gözüküyordur faturan olursa itiraz edersin hayır kardeşim benim garantim var dersin
Hiçbir evrak yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

faturayı talep etsin elektronik olarak
Arkadaşı aracılığıyla e ticaret sitesinden almışlar bulamamışlar

Hocam bence yanlışın var faturası olmayan ürünü garanti kapsamına almıyorlar.Bazı telofonlarda seri numarasından garanti oluyor ama harici şeylerde faturasız ürün illegal gözü ile bakılıyor.

Ben ilerde satarsam diye düşündüm en hızlı giden model g29
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T150 zarar ettirir
Hocam satmak içinse g29 al ama keyif için T150 PRO yok eder.
Kayışlı sistem çok daha keyifli olur.

Geri