8750ye anlaştım. Bir yıl garantisi varmış faturasını bulamadım diyor ama ürün videoda temiz görünüyor baya bende bir kaç ay kullanıp satıcam faturasız garantiye girer mi birde bu şekilde faturasız ne kadar eder vites yok.

GARANTİ belgesi varsa çokta önemli değil ama misal adamların sistemde garanti yok gözüküyordur faturan olursa itiraz edersin hayır kardeşim benim garantim var dersin8750ye anlaştım. Bir yıl garantisi varmış faturasını bulamadım diyor ama ürün videoda temiz görünüyor baya bende bir kaç ay kullanıp satıcam faturasız garantiye girer mi birde bu şekilde faturasız ne kadar eder vites yok.
Hocam T150 PRO bakmanı tavsiye ederim şahsen.8750ye anlaştım. Bir yıl garantisi varmış faturasını bulamadım diyor ama ürün videoda temiz görünüyor baya bende bir kaç ay kullanıp satıcam faturasız garantiye girer mi birde bu şekilde faturasız ne kadar eder vites yok.
Hiçbir evrak yokGARANTİ belgesi varsa çokta önemli değil ama misal adamların sistemde garanti yok gözüküyordur faturan olursa itiraz edersin hayır kardeşim benim garantim var dersin
Arkadaşı aracılığıyla e ticaret sitesinden almışlar bulamamışlarfaturayı talep etsin elektronik olarak
Vitessiz pahalı değil mi hocam 8750 ? 10k ya zaten vitesliler var garantiliHiçbir evrak yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşı aracılığıyla e ticaret sitesinden almışlar bulamamışlar
Hocam bence yanlışın var faturası olmayan ürünü garanti kapsamına almıyorlar.Bazı telofonlarda seri numarasından garanti oluyor ama harici şeylerde faturasız ürün illegal gözü ile bakılıyor.GARANTİ belgesi varsa çokta önemli değil ama misal adamların sistemde garanti yok gözüküyordur faturan olursa itiraz edersin hayır kardeşim benim garantim var dersin
Ben ilerde satarsam diye düşündüm en hızlı giden model g29Hocam T150 PRO bakmanı tavsiye ederim şahsen.
Hocam satmak içinse g29 al ama keyif için T150 PRO yok eder.Ben ilerde satarsam diye düşündüm en hızlı giden model g29
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
T150 zarar ettirir
fiyatıda öyleymişHocam satmak içinse g29 al ama keyif için T150 PRO yok eder.
Kayışlı sistem çok daha keyifli olur.
 g923 e ne diyorsunuz 15.000 4 taksit amazon
 g923 e ne diyorsunuz 15.000 4 taksit amazonT150 PRO G923 den de iyi kralfiyatıda öyleymişg923 e ne diyorsunuz 15.000 4 taksit amazon