❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

bu ne demek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Ekler

• 1000211289.webp
    1000211289.webp
    94.7 KB · Hit: 84
Hala neyi bekletiyorlar anlamış değilim umarım ürünler parçalanmıyor zarar görmüyordur

Vergi çıkarsa ödücek para da yok arkadaş :D

ÇOK ÖNEMLİ BİR DURUM VAR. Sipariş veren tüm arkadaşlar bakarsa sevinirim. Benim kargo Türkiye'den geri dönmüş. Nedenini tam bilmiyorum ancak mailde " yunesxpress ile Türkiye'ye gönderileri askıya alındı" gibisinden bir şey yazmışlar. Sadece yanwen üzerinden gönderim yapabileceklerini belirtmişler. Sipariş veren herkes durumu bilgilendirirse sevinirim.

Ekran Görüntüsü (41).webp

ÇOK ÖNEMLİ BİR DURUM VAR. Sipariş veren tüm arkadaşlar bakarsa sevinirim. Benim kargo Türkiye'den geri dönmüş. Nedenini tam bilmiyorum ancak mailde " yunesxpress ile Türkiye'ye gönderileri askıya alındı" gibisinden bir şey yazmışlar. Sadece yanwen üzerinden gönderim yapabileceklerini belirtmişler. Sipariş veren herkes durumu bilgilendirirse sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Siparişi ne zaman vermiştiniz

Alıntıyı görüntüle
Ne zaman sipariş vermiştin

Alıntıyı görüntüle
Türkiye'ye vardığına emin misin? Varmadan direkt dönmüş olabilir varanlar hala gümrükte çünkü. Böyle bi durum olsa almış olan herkese bunu atarlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ne demek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Kargonu shzenzen express'e vermişler (tamamen emin değilim kodu muhtemelen öyle olduğunu gösteriyor)

Evet arkadaşlar bir güncelleme daha kargom arasa verildi Yanwen ile geliyor vergi çıkmadı.

Ekler

• IMG_20250702_103033.webp
    IMG_20250702_103033.webp
    119.1 KB · Hit: 82
  • Beğen
Reaksiyonlar: Renz
Siparişi ne zaman vermiştiniz
Ne zaman sipariş vermiştin
17'sinde sipariş vermişim. Sorunlardan dolayı 24'ünde yola çıkmış.
Ekran Görüntüsü (42).webp

Türkiye'ye vardığına emin misin? Varmadan direkt dönmüş olabilir varanlar hala gümrükte çünkü. Böyle bi durum olsa almış olan herkese bunu atarlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargonu shzenzen express'e vermişler.
Mailde "gümrük kontrolleri nedeniyle kargo bize geri dönüyor" yazmışlar gerçekten çok tadım kaçtı. Yunexprese ikna edene kadar canım çıktı. Sonra da ürün geri dönüyor. Yunexpres kısıtlanmış :D :D :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,402
Üyeler
187,672
Son üye
AresSalamanca
Geri