Gün 6 gümrükte beklemeye devamkeGün 5 . gümrükte beklemeye devamke . en son temu ilk popüler olduğunda bu kadar gümrükte bekletiyordu.
herhalde kargolarımızı çok sevdiler ayrılamıyorlarGün 6 gümrükte beklemeye devamke
Alıntıyı görüntüle
gümrük personeline klavye lazım galiba. bizimkileri kullanıyorlardırherhalde kargolarımızı çok sevdiler ayrılamıyorlar
Siparişi ne zaman vermiştinizÇOK ÖNEMLİ BİR DURUM VAR. Sipariş veren tüm arkadaşlar bakarsa sevinirim. Benim kargo Türkiye'den geri dönmüş. Nedenini tam bilmiyorum ancak mailde " yunesxpress ile Türkiye'ye gönderileri askıya alındı" gibisinden bir şey yazmışlar. Sadece yanwen üzerinden gönderim yapabileceklerini belirtmişler. Sipariş veren herkes durumu bilgilendirirse sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Ne zaman sipariş vermiştinÇOK ÖNEMLİ BİR DURUM VAR. Sipariş veren tüm arkadaşlar bakarsa sevinirim. Benim kargo Türkiye'den geri dönmüş. Nedenini tam bilmiyorum ancak mailde " yunesxpress ile Türkiye'ye gönderileri askıya alındı" gibisinden bir şey yazmışlar. Sadece yanwen üzerinden gönderim yapabileceklerini belirtmişler. Sipariş veren herkes durumu bilgilendirirse sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Türkiye'ye vardığına emin misin? Varmadan direkt dönmüş olabilir varanlar hala gümrükte çünkü. Böyle bi durum olsa almış olan herkese bunu atarlardı.ÇOK ÖNEMLİ BİR DURUM VAR. Sipariş veren tüm arkadaşlar bakarsa sevinirim. Benim kargo Türkiye'den geri dönmüş. Nedenini tam bilmiyorum ancak mailde " yunesxpress ile Türkiye'ye gönderileri askıya alındı" gibisinden bir şey yazmışlar. Sadece yanwen üzerinden gönderim yapabileceklerini belirtmişler. Sipariş veren herkes durumu bilgilendirirse sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Kargonu shzenzen express'e vermişler (tamamen emin değilim kodu muhtemelen öyle olduğunu gösteriyor)bu ne demek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Siparişi ne zaman vermiştiniz
17'sinde sipariş vermişim. Sorunlardan dolayı 24'ünde yola çıkmış.Ne zaman sipariş vermiştin
Mailde "gümrük kontrolleri nedeniyle kargo bize geri dönüyor" yazmışlar gerçekten çok tadım kaçtı. Yunexprese ikna edene kadar canım çıktı. Sonra da ürün geri dönüyor. Yunexpres kısıtlanmışTürkiye'ye vardığına emin misin? Varmadan direkt dönmüş olabilir varanlar hala gümrükte çünkü. Böyle bi durum olsa almış olan herkese bunu atarlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kargonu shzenzen express'e vermişler.
Türkiye'ye varmış kargon bu öyle değil mi?Evet arkadaşlar bir güncelleme daha kargom arasa verildi Yanwen ile geliyor vergi çıkmadı.