🔥İndirim Powerboost 10.000 Mah 329 tl

Nuke44

80+
Reaksiyon skoru
272

Güzel fiyat wattına göre

Screenshot_2025-07-02-20-04-46-447_com.pozitron.hepsiburada.webp

Ürünü paylaşıp ta böyle bir şey demende biraz komik oluyor hocam ürün madem bomba niye paylaşıyorsunuz demezler mi? :ROFLMAO:
Şimdi öğrendim hocam ne bileyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum paylaştığın ürünün kalitesizliğinin farkındaysan neden paylaşıyorsun bunu indirim adı altında? Herkes her markayı bilmek zorunda değil. Konu açmak için konu açmayın
E tamam seninde dediğin gibi herkes markayı bilmek zorunda değil bende bilmiyordum arkadaş yazdı öğrendim bu niye şu an sana problem yaratıyor anlamadım?

E tamam seninde dediğin gibi herkes markayı bilmek zorunda değil bende bilmiyordum arkadaş yazdı öğrendim bu niye şu an sana problem yaratıyor anlamadım?
O zaman mizah yapmadan önce konuyu güncelleyip durumdan bahsedebilirsin insanlara uyarıda bulunabilirsin ayrıca indirim paylaştığın ürün hakkında fikrin olmaması bile yeterli bir falso ama bir şey demeyeceğim

...... Neyss

Son düzenleme:
Şimdi öğrendim hocam ne bileyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlık olsun hocam yorumlarda bir arkadaş telefonunu 1 kere şarj ettiğini söylemiş zaten 10k mah değil 5k mah sanırım yazılan değeri bile yerine getiremiyor herhalde ürün :ROFLMAO:

Rempeyc alıram diğerlerini alıram geyimpawır bile alırım (çünkü daha önce denemedim) ama Geyimbastır mı yok o yok neden yok 500w güç kaynakları genelde 200-250w çıkıyor. Bu saydıklarımdan ilk ikisini tam bilmiyorum açma şansım olmadığı ama bu markayı almamam gerektiğini biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri