Çözüldü✓ I514600kf YÜKSEK DERECE SORUNU

Reaksiyon skoru
5
120MM ÇİFT FANLI KULE TİPİ SOĞUTUCU İ514600KF 90 dereceyi görüyor undervoltage önerisi istiyorum ve 5 ghz çıkıyor mesela 4.80 ghz sabitlebilir miyim ? Anakart MSI

Hocam termal macun nedir? soğutucu doğru montajlandımı ve tam modeli nedir? uv yapicak bir durum olduğunu düşünmüyorum bu dediklerimden kaynaklıdır

termal macunu en son ne zaman degiştirdin
hava soğutma bugün takıldı yeni termal ile birilkte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam termal macun nedir? soğutucu doğru montajlandımı ve tam modeli nedir? uv yapicak bir durum olduğunu düşünmüyorum bu dediklerimden kaynaklıdır
termal markasını bilmiyorum kutunun içinden çıkanı südüler montajı bilgisayarcı yaptı

125 watt ıcın yeterlı olmayabılır . 240mm sıvı sogutucu kullansaydınız.

hava soğutma bugün takıldı yeni termal ile birilkte

termal markasını bilmiyorum kutunun içinden çıkanı südüler montajı bilgisayarcı yaptı
Hocam sogutucu kalitesiz ise olabilir macun kalitesiz ise olabilir yani bilgisayarcı yanlis montajda yapmis olabilir biraz daha detaylı bilgi vermeniz lazim.

125 watt ıcın yeterlı olmayabılır . 240mm sıvı sogutucu kullansaydınız.
Hocam thermalright peerless assassin, phantom spirith, frost commander gibi 120m-140m 2 fanli kule tipleri ryzen 7 9800x3d İ7 14700k falan soğutuyor burda onemli olan sogutucu marka modeli

Hocam sogutucu kalitesiz ise olabilir macun kalitesiz ise olabilir yani bilgisayarcı yanlis montajda yapmis olabilir biraz daha detaylı bilgi vermeniz lazim.

Hocam thermalright peerless assassin, phantom spirith, frost commander gibi 120m 2 fanli kule tipleri ryzen 7 9800x3d İ7 14700k falan soğutuyor burda onemli olan sogutucu marka modeli
soğutucu rampage octagon c60

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,153
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri