Pc bağımlısı
80+

- Reaksiyon skoru
 - 5

120MM ÇİFT FANLI KULE TİPİ SOĞUTUCU İ514600KF 90 dereceyi görüyor undervoltage önerisi istiyorum ve 5 ghz çıkıyor mesela 4.80 ghz sabitlebilir miyim ? Anakart MSI

hava soğutma bugün takıldı yeni termal ile birilktetermal macunu en son ne zaman degiştirdin
termal markasını bilmiyorum kutunun içinden çıkanı südüler montajı bilgisayarcı yaptıHocam termal macun nedir? soğutucu doğru montajlandımı ve tam modeli nedir? uv yapicak bir durum olduğunu düşünmüyorum bu dediklerimden kaynaklıdır
Hocam sogutucu kalitesiz ise olabilir macun kalitesiz ise olabilir yani bilgisayarcı yanlis montajda yapmis olabilir biraz daha detaylı bilgi vermeniz lazim.hava soğutma bugün takıldı yeni termal ile birilkte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
termal markasını bilmiyorum kutunun içinden çıkanı südüler montajı bilgisayarcı yaptı
Hocam thermalright peerless assassin, phantom spirith, frost commander gibi 120m-140m 2 fanli kule tipleri ryzen 7 9800x3d İ7 14700k falan soğutuyor burda onemli olan sogutucu marka modeli125 watt ıcın yeterlı olmayabılır . 240mm sıvı sogutucu kullansaydınız.
soğutucu rampage octagon c60Hocam sogutucu kalitesiz ise olabilir macun kalitesiz ise olabilir yani bilgisayarcı yanlis montajda yapmis olabilir biraz daha detaylı bilgi vermeniz lazim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam thermalright peerless assassin, phantom spirith, frost commander gibi 120m 2 fanli kule tipleri ryzen 7 9800x3d İ7 14700k falan soğutuyor burda onemli olan sogutucu marka modeli
Hocam 90 derece yine fazla saglam bir termal macun sürüp tekrar bakın yine duzelmezse islemcide falan sorun vardır yoksa imkansızsoğutucu rampage octagon c60