Render için 9900X3D, oyun için 7800X3D. O bütçede oyun için 9800X3D almak daha mantıklı olur.ıkı işlemcıden hangısını secmelıyım ekran kartım 5070 ti
9800x3d alın hocam oyun oynayacaksanız. Render ise 9900x3dıkı işlemcıden hangısını secmelıyım ekran kartım 5070 ti
hocam render konusunu cok bılmıyorum yayın açmayı ve her turden oyunu acmak ve yuksek performans oyantıcak bir işlemcı istiyorum ona göre hagnsıını secmelıyım fıyat farkı sorun degilbütçenize oynayacağınız oyunlara vs bağlı bu tabii ki 9900x3d doğal olarak daha iyi ama boş masraf etmeyeyim derseniz fiyatına gore 7800x3d cok daha iyi yani verdiğiniz 10k fazla paraya 10k'lık bir fps artışı almayacaksınız 4k lık bir fps artışı belki alacaksınız valorant cs2 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9900x3d hiç bilmiyorum 9800x3d olarak yorumladım habriniz olsun bu arada
hocam render konusunu cok bılmıyorum yayın açmayı ve her turden oyunu acmak ve yuksek performans oyantıcak bir işlemcı istiyorum ona göre hagnsıını secmelıyım fıyat farkı sorun degil
hocam render konusunu cok bılmıyorum yayın açmayı ve her turden oyunu acmak ve yuksek performans oyantıcak bir işlemcı istiyorum ona göre hagnsıını secmelıyım fıyat farkı sorun degil
7800x3d al paran cebinde kalsın yada 9700x al gerek yok 9900x3d ye vs oyun oynamak ve yayın acmak için
şuna bakar mısınız hocamHocam birde ek olarak şu sistemi çekmeyi düşünüyorum bu fiyata bu sisteme değer mi yada bu fiyata başka bir sistem öneriniz var mıdır acaba
Hocam birde ek olarak şu sistemi çekmeyi düşünüyorum bu fiyata bu sisteme değer mi yada bu fiyata başka bir sistem öneriniz var mıdır acaba
amacım aslında yayın ve oyun 9900x3d mı tercıh etmelıyım
şuna bakar mısınız hocam
hocam yakısıklı kasa aramıorum aslıdna amacım 5080di fakat pıyasaya göre ne kendım toplaya bıldım nede hazır bulabıldım acaba oyle 95k bütçeye sıstem onerme sansınız var mıdırsıvı soğutma kasanın çok çok yakşıklı olması önemli değilse alma bence ben almazdım bu fiyata 5080 sistem alırsın 5070 ti ile farkları az ancak sonuçta yapay zeka muhabbeti açısından ve çok azda olsa saf kasda daha iyi
9800x3d
Sana çok daha iyi sistem toplayacağım bekle.Hocam birde ek olarak şu sistemi çekmeyi düşünüyorum bu fiyata bu sisteme değer mi yada bu fiyata başka bir sistem öneriniz var mıdır acaba