🔥İndirim RX 9070 XT Powercolor Red Devil 34.700₺

sinerjide bu markalar yoktu colorful falan da satmaya başlamışlar incehesap gaming gecesinde stokları bunlar mı bitiriyor acaba :D

yok çünkü :D hiç beyaz red devil görmedim. şeytanın beyazı olmaz zaten :D
şeytan beyaz olursa melek olur :D red angel
var olmasına da spectral white diye geçiyor ama türkiyede yok. Almanyadan akrabalara getirtsem mi diye düşünüyorum ama bozulsa bir şey olsa tonla uğraşırım diye korkuyorum. Fiyatı da uygun 36k civarında. https://geizhals.de/powercolor-red-...9070-xt-rx9070xt-16g-e-oc-white-a3467738.html

nitro+ nasıl duruyor full beyaz sistemde? ya onu alacağım zaten yada colorful 5070 ti alacam 40k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz önce de insta da biriyle konuştum red devil ve hellhoundlarda çok fazla cw var dedi lol
Daha az yani powercolor'da. Ama nitroda baya rastladım. Tabi sorunsuz olan da çok.

En iyi soğutmaya sahip 9070 XT’lerden.
vade farksız iki taksit bile yok galiba doğru gördüysem, 30-35k bandında bir ekran kartı arıyorum ben de ama taksit olmadan almak mümkün değil.

vade farksız iki taksit bile yok galiba doğru gördüysem, 30-35k bandında bir ekran kartı arıyorum ben de ama taksit olmadan almak mümkün değil.
İncehesap 3 hafatadır 33k ya satıyor paraf maximum 3 taksitle. Cuma gecesinde. Bekle belki bugün de satarlar. En uygun orda şu an. Kesinlikle sinirjiden çöp almanı tavsiye etmem leş gibi bir firma.

Daha az yani powercolor'da. Ama nitroda baya rastladım. Tabi sorunsuz olan da çok.
yani benim şu an kullandığım sistem o kadar eski ki dert eder miyim acaba? lol

İncehesap 3 hafatadır 33k ya satıyor paraf maximum 3 taksitle. Cuma gecesinde. Bekle belki bugün de satarlar. En uygun orda şu an. Kesinlikle sinirjiden çöp almanı tavsiye etmem leş gibi bir firma.

yani benim şu an kullandığım sistem o kadar eski ki dert eder miyim acaba? lol
Etmezsin ya. Sorun olursa direk iade. Garantide bu kartlar. Nitro tasarımı efsane muazzam duruyor kasada. Red devilden daha iyi tasarım.

Etmezsin ya. Sorun olursa direk iade. Garantide bu kartlar. Nitro tasarımı efsane muazzam duruyor kasada. Red devilden daha iyi tasarım.
valla öyle acelem de yok şahsen, yavaş yavaş topluyorum. Çeliyorsun valla aklımı. 5070ti kötü değil ama nitro+ çok güzel duruyor ama işte tek tereddüttüm beyaz olmaması...

Geri