Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,543
telefon portunu çıkart wifi kapat ve tekrar tak olmadı modemi 5-10 dk soğuk bir yere koy soğusunDün gece 2 de herhangi bir videoyu 1080p de takılmadan izlerken şu an 240p de zor izleyebiliyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Hız testi yapmaya çalıştığımda hep ekteki ekranda kalıyor.
İşe yaramadı maaleseftelefon portunu çıkart wifi kapat ve tekrar tak olmadı modemi 5-10 dk soğuk bir yere koy soğusun
knk benimde 14 almam gereken yerde 1 alyoum upload ise 0.02 btk ya başvurDün gece 2 de herhangi bir videoyu 1080p de takılmadan izlerken şu an 240p de zor izleyebiliyorum. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Hız testi yapmaya çalıştığımda hep ekteki ekranda kalıyor.
ama dediğim gibi dün falan hiç sıkıntı yoktu bu sabah bir baktım YT ye 5 dk da zor zar giriyor. Bi müşteri hizmetlerini arayacağım bugün içerisindeknk benimde 14 almam gereken yerde 1 alyoum upload ise 0.02 btk ya başvur
ama işin garip yanı hız testi yapamıyorum. Her siteye biraz beklesem de girebiliyorum ama hız testi yapmaya çalıştığımda ekran ekteki fotoğraf gibi kalıyorknk benimde 14 almam gereken yerde 1 alyoum upload ise 0.02 btk ya başvur
günde 2 defa bile gittiği oluyor, bazı günler hiç olmuyor ama gittiğinde modemi kapatıp açtığımda düzeliyorİnternet gidiyor demi arada
Benim de öyle gidip geliyor WhatsApp ta arama yapılınca internet gidiyor ben de ttnet kullanıyorumama işin garip yanı hız testi yapamıyorum. Her siteye biraz beklesem de girebiliyorum ama hız testi yapmaya çalıştığımda ekran ekteki fotoğraf gibi kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
günde 2 defa bile gittiği oluyor, bazı günler hiç olmuyor ama gittiğinde modemi kapatıp açtığımda düzeliyor
Ama modem in eski ise değiştir derim benim modem 10 senelik falanama işin garip yanı hız testi yapamıyorum. Her siteye biraz beklesem de girebiliyorum ama hız testi yapmaya çalıştığımda ekran ekteki fotoğraf gibi kalıyor
günde 2 defa bile gittiği oluyor, bazı günler hiç olmuyor ama gittiğinde modemi kapatıp açtığımda düzeliyor
benim modemin bi 7 senesi vardır o yüzden böyle oluyor herhaldeBenim de öyle gidip geliyor WhatsApp ta arama yapılınca internet gidiyor ben de ttnet kullanıyorum
Ama modem in eski ise değiştir derim benim modem 10 senelik falan
Olabilir benimki 10 senelik yenisini almayı düşünüyorumbenim modemin bi 7 senesi vardır o yüzden böyle oluyor herhalde
ama hız testi yapılamaması benim tuhafıma gittiOlabilir benimki 10 senelik yenisini almayı düşünüyorum
Kaç kere test ettin internet iama hız testi yapılamaması benim tuhafıma gitti