Msi B850 Vs Asus B850

Sandrox

80+
Reaksiyon skoru
0
gigabyte a620 anakartım var 7500f işlemcim var bios arayüzünden ve güncelleme sorunlarından bıktım yeni bir anakart düşünüyorum güncel de olsun istiyorum ikisi arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz ve neden?

prime b850m-k

gigabyte a620 anakartım var 7500f işlemcim var bios arayüzünden ve güncelleme sorunlarından bıktım yeni bir anakart düşünüyorum güncel de olsun istiyorum ikisi arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz ve neden?
Asus öneririm ben ramlerin azizliğine uğradım her ramde olacak diye bir şey yok ama msi b850m-g de expo açamadım baya uğraştım g.skill 6000mhz cl 36 ram vardı 16x2 vatandan 5300 almıştım mağazaya götürüp iade ettim satış elemanı bile asus daha sorunsuz dedi 6k ya 2nci elden asus tuf b650 plus wifi aldım sorun yok ama dediğim gibi biraz şans işi aynı ramler ile msi h810m-g sorun yoktu

prime

Değiştireceksen geleceğe dönük sağlam bir modele geç giriş seviyesi B850 ye geçmenin anlamı yok. Elindeki anakart zaten yeterli.

ram cıplerı ve modellerı dogru alırsan msı sogutucu var onemlı pbo acıcaksan asusda pbo okadar performans vermez ben msı alırdım tabı bılgın varsa

Geri