Yardım Royal Kludge R65 Phantom aldım ama hiç alışamadım iade edilir mi

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,869
dostlar aldım ama gram alışamadım ya bu arada tüm tuşlar var sadece yazmamışlar f5 vs için fn tuşu ve 5 e basmak lazım noktaların olduğu yerlerde de türkçe karakterler var alışamama sebebim normalde tam yada tkl kullanmaya alışığım ve keycepler şeffaf değil göremiyorum zaten jelatin veya etiket yoktu açarken kutuyu olduğu gibi koysam iade olur mu sinerjiden aldım

dostlar aldım ama gram alışamadım ya bu arada tüm tuşlar var sadece yazmamışlar f5 vs için fn tuşu ve 5 e basmak lazım noktaların olduğu yerlerde de türkçe karakterler var alışamama sebebim normalde tam yada tkl kullanmaya alışığım ve keycepler şeffaf değil göremiyorum zaten jelatin veya etiket yoktu açarken kutuyu olduğu gibi koysam iade olur mu sinerjiden aldım
65% klavye sizlik değilmiş demek ki hocam. İade edip 75%'lik bakın derim.

İade edin almazlarsa en kötü satarsınız. 1400 tl indirimli fiyattı zaten.

Alırlar mı iade
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşimde 4 5 senelik gamepower overlord kullanıyor ona verdim o deniyor şimdi beğenirse ona vercem

Yerine ne alınır bu ayarda bir şey

Alırlar mı iade

Kardeşimde 4 5 senelik gamepower overlord kullanıyor ona verdim o deniyor şimdi beğenirse ona vercem

Yerine ne alınır bu ayarda bir şey
Büçteniz çok önemli. Bütçeniz ne kadar?

Alışırsın ama iade etmek senin elinde full size klavyeden yüzde 60 a geçmiştim alışmıştım

Alışırsın ama iade etmek senin elinde full size klavyeden yüzde 60 a geçmiştim alışmıştım
bende alt tarafı sayılar gitti la şimdi fn a yapıp windows moduna geç timde :D

Büçteniz çok önemli. Bütçeniz ne kadar?
FN xtrl yaapınca geliyor garip ççozmek lazım napsam denesem sonramı iade etsem alt tarafı 4 maç. falan attım

Geri