Yardım RYZEN 7 5700X ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

-Ran

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar herkese öncelikle. Şuan sistemimde kullanıyo olduğum işlemci ryzen 5 3600 fakat artık yetersiz geliyo gibi hissediyorum. İşlemcimi ryzen 7 5700x ile değiştirmeyi planlıyorum fakat stok soğutucu yeter mi yetmez mi emin değilim o yüzden size soruyorum. İşlemci için kule tipi bir soğutucu mu kullanayım yoksa stok fan yeterli olur mu. Sistemdeki ekran kartım rtx 3050 8gb oc

Merhabalar herkese öncelikle. Şuan sistemimde kullanıyo olduğum işlemci ryzen 5 3600 fakat artık yetersiz geliyo gibi hissediyorum. İşlemcimi ryzen 7 5700x ile değiştirmeyi planlıyorum fakat stok soğutucu yeter mi yetmez mi emin değilim o yüzden size soruyorum. İşlemci için kule tipi bir soğutucu mu kullanayım yoksa stok fan yeterli olur mu. Sistemdeki ekran kartım rtx 3050 8gb oc
Kule tipi al

İşlemciden dolayı darboğaz yiyebilirsiniz, biraz daha para biriktirip sıfır AM5 bir sistem toplamanızı tavsiye ederim.

Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz AM5 geçseniz daha iyi olur

Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz AM5 geçseniz daha iyi olur
genelde fps oyunları oynuyorum ve birkaç ay sonra yurt dışına gideceğim o yüzden sistemi çok fazla güncellemek istemiyorum sadece oyunlarda fps artışı istiyorum çünkü artık işlemcim yetersiz kalıyo. valo cs pubg r8 arada da çok nadir olsada hikaye oyunları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerdiğiniz kule tipi soğutucu var mıdır peki fp

genelde fps oyunları oynuyorum ve birkaç ay sonra yurt dışına gideceğim o yüzden sistemi çok fazla güncellemek istemiyorum sadece oyunlarda fps artışı istiyorum çünkü artık işlemcim yetersiz kalıyo. valo cs pubg r8 arada da çok nadir olsada hikaye oyunları

Fazla yükseltmek istemiyorsanız 5600 alın hocam ikinci elden hem fazla para vermemiş olursunuz hemde arada gözle görülür fark var

Fazla yükseltmek istemiyorsanız 5600 alın hocam ikinci elden hem fazla para vermemiş olursunuz hemde arada gözle görülür fark var
Hocam ryzen 5 5600, 5600x ve 7 5700x ile yapılan testler arasında 5700x en iyi fps değerlerini verdiği için tercih etmeyi düşünüyorum

Phantom Spirit vs. olabilir

Ürün hakkında net bilgim yok ama onun yerine bu olabilir

tamamdır bu ürünü not ediyorum teşekkür ederim. Peki işlemci hakkında bir fikriniz var mı ryzen 5 5600x mi yoksa ryzen 7 5700x mi almalıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,286
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri