Online Türk Oyunu Steam'de Demosu Yayımlandı

AquaMya

80+
Reaksiyon skoru
146
Herkese merhaba. Uzun zamandır geliştirdiğim oyunumun Steam sayfası sizlerle istek listenize ekler ve arkadaşlarınıza ekletirseniz çok mutlu olurum. Sizler istek listenize eklerseniz öne çıkanlar da gözüküyor şimdiden teşekkür ederim. Peki Bad Teams nasıl bir oyun? Arkadaşlarınızla farklı etaplarda yarışabileceğiniz çekişmeli bir oyun. Sürekli yeni parkurlar ve oyun çeşitliliği eklenecektir. Sizin istekleriniz göz önünde bulunup ona göre oyuna eklemeler yapılacaktır. 1-12 kişi arasına kadar arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Önümüzdeki hafta oyunumun test sürümünü yayınlıycam sizde ücretsiz olarak test edip geri dönüşlerinizi bana bildirirseniz çok güzel olur. Şimdiden destek verecek olan herkese teşekkür ederim. https://store.steampowered.com/app/3558050/Bad_Teams/
ss_3e2a36d72bafa8da23d818ab57f92482980344e5.webp
ss_25a18339768f8fb467435dc371133be54a9ea1ef.webp
ss_f311a0048c2ce3fac5bcada8ab4205dc8814bd9f.webp
ss_c318b311e0b1d15744dd0f26491a180def6ef7b7.webp

1751622348810.webp

takipteyim (y)

GTA'dan, Squid Game'den içerikler var, oynanır, bilindik şeyler sonuçta.
Diğer resim at yarışı ise farklı bi soluk katabilir.

AAA Oyunlar harici çok fazla grafiğe bakmıyor kimse. Oynanış iyi olsun, buglar, can sıkan hatalar olmasın yeter.

Başarılar dilerim.

AAA Oyunlar harici çok fazla grafiğe bakmıyor kimse. Oynanış iyi olsun, buglar, can sıkan hatalar olmasın yeter.

Başarılar dilerim.
Sağol hocam bir sürü oyun contenti gelicek şuanlık dediğiniz gibi buglar var ise onları kullanıcı deneyip dönüş yaparsa oyunun oynanış zevkini görmek istiyorum . Oyunu tek başıma geliştirdiğim için ilk başta sadece bu kadar oyun çeşitliliği ekleyebildim şuanlık 13 harita var. İlerleyen süreçte takımlı oyunlar ve birçok content gelicek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başarılar dilerim.
Evet at yarışıda var dediğiniz gibi farklı bir soluk olur diye düşündüm

takipteyim ekibimle beraber test edip geri dönüşlerimizi ileteceğiz

Tavsiyem fiyatı oldukça uygun tutman. Daha çok kişiye ulaşırsın.

Tavsiyem fiyatı oldukça uygun tutman. Daha çok kişiye ulaşırsın.
Fiyatı uygun tutmaya çalışıcam fakat ne kadar uygun tutarsam tutayım yine yüksek olucak dolar kuru yüzünden eskiden olsa trye özel fiyatlandırma yapardım fakat şuan zor

Herkese merhaba. Uzun zamandır geliştirdiğim oyunumun Steam sayfası sizlerle istek listenize ekler ve arkadaşlarınıza ekletirseniz çok mutlu olurum. Sizler istek listenize eklerseniz öne çıkanlar da gözüküyor şimdiden teşekkür ederim. Peki Bad Teams nasıl bir oyun? Arkadaşlarınızla farklı etaplarda yarışabileceğiniz çekişmeli bir oyun. Sürekli yeni parkurlar ve oyun çeşitliliği eklenecektir. Sizin istekleriniz göz önünde bulunup ona göre oyuna eklemeler yapılacaktır. 1-12 kişi arasına kadar arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Önümüzdeki hafta oyunumun test sürümünü yayınlıycam sizde ücretsiz olarak test edip geri dönüşlerinizi bana bildirirseniz çok güzel olur. Şimdiden destek verecek olan herkese teşekkür ederim. https://store.steampowered.com/app/3558050/Bad_Teams/Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Umarım başarılı olursunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri