Maalesef katılıyorum. Deneyim amaçlı yaptıysan bravo iyi iş ama finansal getiri çok zor. Bu haliyle bedava oynanabilen roblox ve fortnite creative maplerinden farkı yok, kim neden para verip alsın. İlk gözüme çarpan sıkıntılar;kötü duruyor umarım daha geliştirirsin ve düzgün oyunlarla rekabet edebilecek birşeye dönüşür şuanki haliyle eş dost akraba harici oynamaz
Teşekkür ederimoyun ve karakter dizaynı hoş ve eğlenceli duruyor, tam agalarla girip oynamalık, buglar mekanikler ve optimizasyon iyi olsun yeter
Tek başıma geliştirdiğim bir oyundan ekipçe geliştirilen bir oyun kadar beklenti kurulması hata olur. Bu tür oyunlar grafikleri dışında oyunda verdiği keyifle öne çıkar. Eğer bir oyun arkadaşlarınızla size keyif veriyorsa o zaman oynanmaması için bir sebep yok. Çoğu similasyon oyunu birşeye benzememesine rağmen yapımcısına milyonlar kazandırdıkötü duruyor umarım daha geliştirirsin ve düzgün oyunlarla rekabet edebilecek birşeye dönüşür şuanki haliyle eş dost akraba harici oynamaz
Şuan ki gözüken şekli demo bunu açıklamada söylemiştim zamanla birçok content gelicek. Görsel tutarlılık yok demişsin fakat modeller birbiriyle bağımlı. Konsept içinde zamanla birçok içerik gelicek dedim oyunun bu haline hepsini koyamam zaten hem yetişmez hemde demo sürümü için çok olur. Evet trailer biraz amatörce oldu aklımda oynayan kişilerin komik anları çekerse oyunun fragmanını öyle düzenlemek var. Haritaların hepsi oynanabilir oyun içi aktif haritalar.Maalesef katılıyorum. Deneyim amaçlı yaptıysan bravo iyi iş ama finansal getiri çok zor. Bu haliyle bedava oynanabilen roblox ve fortnite creative maplerinden farkı yok, kim neden para verip alsın. İlk gözüme çarpan sıkıntılar;
- Görsel tutarlılık yok, modeller birbirinden hep bağımsız.
- Konsept zayıf
- Steam sayfası, trailer amatör kalmış
- Haritalar prototip gibi görünüyor
Bol şans
Desteğiniz ve ilginiz için gerçekten teşekkür ederim. Yorumunuz gerçekten onur ve gurur verici dediğiniz gibi elbette kötü yorumlar olacak ama zaten tek kişi olarak geliştiriyorum elbette seven yada sevmeyen olacak yolun başındayım bu yüzden demo yayımladım insanlar denesin ve eksileri artıları bana söylesin istedim. Amacım insanların çok yüksek grafik olmadan veya yer kaplamadan hemen oynayıp eğlenebileceği bir farklı contentleri bir arada bulunduran eğlenceli bir oyun yapmak umarım aklımdaki projeyi ortaya koyabilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim yanımda olmanız çok değerli.Merhaba, öncelikle böyle bir girişim konusunda, hem zamanına hem emeğine teşekkürler,
gayet güzel gözüküyor, tabi ki diğer yapımcı oyun firmalarıyla karşılaştırmak doğru olmaz.
nihayetinde ekibi olan finansmanı olan geliştiriciler onlar.
Negatif yorumlar gelirse moralini bozma, aynen devam. bugün bu şekilde bir süre sonra kendin bile şaşırırsın oyunun geleceği noktaya.
farklı oyunlardan esinlenmeler illa ki olacak, ama ne kadar özgün yeni fikirler o kadar şans demek hem yurtiçi hem globalde.
network, sunucu kısmında desteğe ihtiyacın olursa yanındayız.
başarıların devamını dilerim
Teşekkür ederim geri bildirimlerin için oyunun kontroller kısmında tüm tuşların ne işe yaradığı yazıyo ama dediğin gibide yapabilirimHızlı gitmeyi yani örneğin araç içinde hızlanmayı ve at sürmeyi daha iyi gösterebilmek için efektler ekleyebilirsin. Yavaş yavaş hızlandığında daha hızlı gidiyormuş gibi hissettirsin. At sürme kısmında etrafta çok fazla yeşillik yoktu biraz daha ekleyebilirsin bir büyük bir küçük olarak. Güneşe bakınca güneşin göze vurma efektini ekleyebilirsin. Kırmızı çemberleri bir tık büyütüp animasyon ekleyebilirsin.
Ayrıca menüde özelleştirme sekmesinde Settings Text diye yazıyor onu düzeltirsin. Ek olarak yükleme ekranındaki görselleri zamanla daha iyi yapabilirsin ama yazı yerine logo kullanmanı öneririm. Ayrıca kesinlikle her yerde Türkçe kullan. Türkçe karakter kullanmamışsın menünün bazı yerlerinde ve oyuna başlama kısmında.
Deneme için at yarışına girdim ve oyuncuya geri sayım animasyon olarak gösterilebilir. Hangi tuşla ata binebileceğini gösterebilirsin.
Teşekkür ederim aklımda öyle bir şey var aslında yapabilirsem kendi haritalarını yapabilirseler dediğin gibi çok fazla patlama yapabilirOyuna sandbox gibi kendi haritalarını yap modu gelirse (steam atölyesi entegresi felan), alır başını gider bence.
1-2 dolar zor hocam tr ekonomisi kötğ olduğun için pahalı geliyoHocam ilk görüşlerim. Steam sayfası görsel olarak biraz zayıf kalmis bunun haricinde fiyatı maks 1-2 dolar yaparsan ve çok buyuk hatalar olmazsa zamanla yapacağın geliştirmeler ile guzel bir kitle kazanabilirsin.