Yardım Windows yüklü işletim sistemine Oyun yüklenir mi

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
248
Arkadaşlar selam, geçen gün açtığım konudan sonra alacağım ssd ve termal macun ürünlerini kafamda birleştirdim ve böyle bir sepet yaptım.
1000058763.webp

Peki bu ürünler pişman eder mi veya gayet yeterli olur mu? M2 SSD ısınır mi ısınırsa pasif soğutma almak mantıklı mi?

Son olarak ben bu ssd ye Windows yükleyip aynı disk içine oyun ve diğer programları yüklerseniz sorun yaşar mıyım ekstradan 480 GB Kioxa Exceria SATA SSD ye sahibim

Bu soruların cevaplarını arıyorum herkese İyi forumlar diliyorum.

Arkadaşlar selam, geçen gün açtığım konudan sonra alacağım ssd ve termal macun ürünlerini kafamda birleştirdim ve böyle bir sepet yaptım.
Alıntıyı görüntüle
Peki bu ürünler pişman eder mi veya gayet yeterli olur mu? M2 SSD ısınır mi ısınırsa pasif soğutma almak mantıklı mi?

Son olarak ben bu ssd ye Windows yükleyip aynı disk içine oyun ve diğer programları yüklerseniz sorun yaşar mıyım ekstradan 480 GB Kioxa Exceria SATA SSD ye sahibim

ssd hakkindaki yorumum onun yerine linktekini alin pisman etmez bende kullaniyorum windowsu oyun yukleyecegin ssd ye kurarsan sorun yasamazsin ama 100 gb falan bos alan birakmaya calis.

ssd hakkindaki yorumum onun yerine linktekini alin pisman etmez bende kullaniyorum windowsu oyun yukleyecegin ssd ye kurarsan sorun yasamazsin ama 100 gb falan bos alan birakmaya calis.

Hocam DRAM olmadığı için herkes sorun olacağını söylemiş yoksa ben de başka 1TB versiyonlar da bakmıştım mesela Huawei Kitstore e220 olması lazım veya WD Blue SN580, SN5000 gibi ancak herkes de bi DRAM önerisi var

Alıntıyı görüntüle

Hız biraz düşük değil mi SSD için?

Hocam DRAM olmadığı için herkes sorun olacağını söylemiş yoksa ben de başka 1TB versiyonlar da bakmıştım mesela Huawei Kitstore e220 olması lazım veya WD Blue SN580, SN5000 gibi ancak herkes de bi DRAM önerisi var
sahsen attigim ssd de ne hiz nede saglik sorunu yasadim yinede sizin karariniz hocam.

biraz daha para ekleyerek Drami olan bu ssdyi alabilirsin daha uzun ömürlü olur.

Hocam 2300 tl ye Renegade var Kingston daha iyi değil mi o modeli ?

Peki bu tarz M2 ler için soğutma önerir misiniz? Anakartım pcie 4.0 destekliyor yani bahsi geçen hızları alacağım muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hız biraz düşük değil mi SSD için?
DRAM olması çoğu değerden daha önemli dediler sürekli o yüzden buna baktım yoksa 7000mb civarı huawei olsun başka marka olsun farklı ssd lerde vardı ancak herkes DRAM olmamasını sorun ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sahsen attigim ssd de ne hiz nede saglik sorunu yasadim yinede sizin karariniz
Hocam elbette doğrudur ben size inanıyorum ancak bu İnternet alemi o kadar karmaşık ki herkes bir şey söylediği için insanın aklında şüphe kalıyor ve emin olamıyorum normalde ben 1200 tl ye WD Blue SN580 veya Msi Spatium M450 alacaktım ama hani bu karmaşık durumdan kaynaklı bütçeyi 800 tl daha arttırıp hem 1tb olsun hem de dram olsun dedim ancak G2 Exceria da da yazma hızları cok düşük bu yüzden insan epeyce zor durumda kalıyor.

Son düzenleme:
Renegade modelini de alabilirsiniz onun da Drami var daha uzun ömürlü olur ve okuma yazma hızları bu kioxia ssd den daha fazla

Soğutucu olarak eğer anakartın m.2 soğutucu bloğu yoksa ek olarak bunu alabilirsin

Hocam anakartta mosfed soğutucusu var onun harici yok ancak korkum eğer ben bu sogutucuyu alırsam ekran kartına temas eder mi veya yuksek gelir mi cunku ekran kartım rx6500xt Asus ve tam dip dibe m2 yuvası ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,396
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri