cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 353
selamlar 14 pro max alacagım 23 e buldum değişeni çiziğ falan yok adam öyle yazdı sizde neler sormalıyım alırken kargo yoluyla alacağım pilide 87
valla 2. el bi telefona 50k bayılır mı emın degılım hocam256 14 pro max e 52 istiyor 50 alıcam bende tr pili 89 değişensiz ve Bi sorunu yok alınır mı sizce mor renk
2. el iphonelara çok bulaşmayın hocam dolandırıcıları çok ya telefon eline gelmez yada emin ol bi sıkıntı vardır bence bulaşmayınselamlar 14 pro max alacagım 23 e buldum değişeni çiziğ falan yok adam öyle yazdı sizde neler sormalıyım alırken kargo yoluyla alacağım pilide 87
Didip düz 16 ya vermen 50 k hocam bende napalım alıcaz artıkvalla 2. el bi telefona 50k bayılır mı emın degılım hocam
güle güle kullanın o zaman hocam ve evet düz 16 ya para verılmezDidip düz 16 ya vermen 50 k hocam bende napalım alıcaz artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tanıdığım güvendiğim telefoncu bu internetten felan degi
ımei nie lazımkiIMEI, değişen parçalar, Batarya
Niye olmasın? "Nie" Değil, "niye" Ayrıca.ımei nie lazımki
Düz 16 her türlü daha mantıklı bir cihaz, sırf arkada 3 kamera görüntüsü olacak diye ikinci el 3 yıllık telefona aynı paraları vermek bana daha mantıksız geliyor.Didip düz 16 ya vermen 50 k hocam bende napalım alıcaz artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tanıdığım güvendiğim telefoncu bu internetten felan degil
yurtdışı telefondan nasıl kayıt olacakkiNiye olmasın? "Nie" Değil, "niye" Ayrıca.
Kayıt yok ise paran çöp
120hz için verilirDüz 16 her türlü daha mantıklı bir cihaz, sırf arkada 3 kamera görüntüsü olacak diye ikinci el 3 yıllık telefona aynı paraları vermek bana daha mantıksız geliyor.
Server kayıdı açık ise neden olmasınyurtdışı telefondan nasıl kayıt olacakki