sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 750
al gitsin hocam elimde iyi saat olmasina ragmen aldim bunudacok iyi mi? beyler bu ya fiyatı bi yana kullanması keyifli mi
al gitsin hocam elimde iyi saat olmasina ragmen aldim bunudacok iyi mi? beyler bu ya fiyatı bi yana kullanması keyifli mi
Mantığı hareketsizsen seni harekete geçirmek, motive etmek. Diğer türlü 1 hafta sonra dolapta boşa bekler.cok iyi mi? beyler bu ya fiyatı bi yana kullanması keyifli mi
nabiz ve adim olcumu dogru mu1000e aldım ben kullanıyoruım 1 yılı aşkındır sorunuz varsa sorabilirsiniz
Nabızı bilmiyorum adım tahminen doğrunabiz ve adim olcumu dogru mu
ios ile kullanıcam koptuktan sonra tekrar baglanması nasıl hızlı mı saglık lımı ekran sürekli acık kac gün gidiyor sarjı1000e aldım ben kullanıyoruım 1 yılı aşkındır sorunuz varsa sorabilirsiniz
aod kullanmadım hiç 10güne yakın gidiyor sanırım iosu bilmem hiç kopukluk sorunu yaşamadımios ile kullanıcam koptuktan sonra tekrar baglanması nasıl hızlı mı saglık lımı ekran sürekli acık kac gün gidiyor sarjı
kral yeni gmail açıp kodu tekrardan kullansak aynı adrese giden kargoları anlayıp iptal ederler mi? yani demek istediğim başka bir ürün için yine aynı indirim kodunu kullancam ve aynı adrese sipariş vereceğimArkadaşlar saat normalde 500 TL ama yeni mail ile hesap açıp SEPETTE150 kupon kodunu uygularsanız 350 TL'ye düşüyor kodu deneyin hesabınızda olmazsa yeni gmaille hesap açıp alabilirsiniz beleş bu fiyata
indirim kodunu tespit ederlerse kullandirtmazlar kargoyu iptal edeceklerini sanmiyorumkral yeni gmail açıp kodu tekrardan kullansak aynı adrese giden kargoları anlayıp iptal ederler mi? yani demek istediğim başka bir ürün için yine aynı indirim kodunu kullancam ve aynı adrese sipariş vereceğim
hmm anladım. elinizde başka kuponlar var mı? biraz araştırdım fakat bulduğum tüm kuponlar tükenmiştespit ederlerse kullandirtmazlar indirim kodunu iptal edeceklerini sanmiyorum