Korku oyunumdan yeni goruntuler

micah7775

80+
Reaksiyon skoru
38
Herkese gunaydin arkadaslar, tek basima Unreal Engine 5 ile gelistirdigim korku oyunumun haritasinin %80'i bitmis vaziyette sizlere bir kac oyun ici ekran goruntusunu paylasacagim. Yorumlayip degerlendirip ve en onemlisi gercekcilik (grafik) degerlendirirseniz cok sevinirim. Oyun cin klisesini barindirmayacak tamamen psikolojik aksiyon bir korku oyunu olacak. Oyun first person olacak fakat istege bagli ayarlardan third person bakis acisina gecmek mumkun olacak, elimde henuz ozgun karakter yok cunku o konuda pek bir bilgim yok maalesef.

Ekler

• 1000015042.webp
    1000015042.webp
    188 KB · Hit: 521
  • 1000014898.webp
    1000014898.webp
    100.1 KB · Hit: 481
  • 1000014495.webp
    1000014495.webp
    604.5 KB · Hit: 472
  • 1000014396.webp
    1000014396.webp
    449.9 KB · Hit: 471
  • 1000014358.webp
    1000014358.webp
    599.8 KB · Hit: 484
arabanın lastikklerinni unutmussun kanka birde kaktüsün topragı olmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ağaçlar nasıl yerde birde allah askına

Ekran Resmi 2025-07-07 06.57.17.webp

şöyle bir kare topraklı çimenlikli birşeyin içine koysaydın keske

Assetler hazır ?
Evet hocam ama direkt alip koymadim pbr materyallerini texturelarini ve roughness ayarlarini falan degistirip uzerlerinde oymama yaparak birlestirdim mesela ilk fotodaki duvar cok duzdu onu roughness ve pbr ayarlarini degistirerek puruzlu hale getirdim. Bazi modelleri kendim yaptim buyuk capli modellemeden pek anlamiyorum, isiklandirmalar falan onlara kendim ugrastim.

arabanın lastikklerinni unutmussun kanka birde kaktüsün topragı olmamış

ağaçlar nasıl yerde birde allah askına

Alıntıyı görüntüle

şöyle bir kare topraklı çimenlikli birşeyin içine koysaydın keske
Kaktusun pbr ve roughness materyallerini degistirerek halledecegim hocam tesekkur ederim soylediginiz icin, agaclar icin dediginiz gibi bir sey modelliyorum oylece birakmayacagim.

çok güzel görünüyor. düzeltmeler yapabilirsin ufak dokunuşlar. ve sorunlu ergenlerin yorumlarına aldırma başarılar :)
Cok tesekkur ederim bazi eklemeler yapacagim, toksik yorumlarin cogunu gormuyorum 😃 takmamak gerek o tarz insanlari hocam:D

Güzel olmuş kardeşim. Bence tek sıkıntı renk paleti fazla yeşilimsi duruyor korku oyunu atmosferi genelde ( pek oynamam yanlışsa kusura bakma ) sarımtırak olur eski 2015 oyunları gibi. Birazda vhs havası katabilirsin kameraya bence yakışıyor korku oyunlarına. Bence oyunu hemen veya acele çıkarma kaçış detayları ve aşama aşama yavaşlama şeklinde bölüm tasarımları ve kovalamaca esnasında kırılan dökülen şeyler eklersen oyun 10 numara olur.

Güzel olmuş kardeşim. Bence tek sıkıntı renk paleti fazla yeşilimsi duruyor korku oyunu atmosferi genelde ( pek oynamam yanlışsa kusura bakma ) sarımtırak olur eski 2015 oyunları gibi. Birazda vhs havası katabilirsin kameraya bence yakışıyor korku oyunlarına. Bence oyunu hemen veya acele çıkarma kaçış detayları ve aşama aşama yavaşlama şeklinde bölüm tasarımları ve kovalamaca esnasında kırılan dökülen şeyler eklersen oyun 10 numara olur.
Birde çevre detaylamada örnek alıp ondan modelleme yaparsan daha iyi olur gerçek hikayemsi gibi olur gerçek hayatta geçmiş izlenimi verirsin özellikle dar kasvetli sokakları seç

Birde çevre detaylamada örnek alıp ondan modelleme yaparsan daha iyi olur gerçek hikayemsi gibi olur gerçek hayatta geçmiş izlenimi verirsin özellikle dar kasvetli sokakları seç
Tavsiyeleriniz ve yanitiniz icin cok tesekkur ederim hocam, korku oyunlarinda her turlu renk paleti oluyor genelde. Ilk projem vhs uzerineydi tamamen fakat o proje yanlislikla silindi iyi ki silindi hatta. Renk paletinde yesil fazla degil agacin yapraklarindan ve otlardan dolayi oyle durmus. Ilk fotograftaki tahtalarla kapali alan komple kirilacak bu arada.

Tavsiyeleriniz ve yanitiniz icin cok tesekkur ederim hocam, korku oyunlarinda her turlu renk paleti oluyor genelde. Ilk projem vhs uzerineydi tamamen fakat o proje yanlislikla silindi iyi ki silindi hatta. Renk paletinde yesil fazla degil agacin yapraklarindan ve otlardan dolayi oyle durmus. Ilk fotograftaki tahtalarla kapali alan komple kirilacak bu arada.
Çok iyi ben ve eski toplum oyuncular artık çevre etkileşimine daha çok önem veriyor haberin olsun. Grafikler vasat ama oynanış güzel olsa bile kurtarır ki grafikler de güzel. Bu arada unreal engine 5.5 veya güncellendikçe daha üstüne geçebilirsen daha iyi olur performans optimizasyonu çok iyi. Squad oynuyorum ben güncellemeyi güzel bekliyorum açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,670
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri