Izoly markası güvenilir mi

değil tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx 580 sistemlermi ikinci elde 2060 falan çok rahat sistem alırsın hatta zorlarsan 3060 bile denk üdşer geçen muğlada vardı 13e i3 12. nesil ve 3060
2060 felan alınabiliyosa süper tam hakim değilim 2. el piyasasına

Çünkü bu markalar trendyolda satılıyor daha çok, ve fiyatına göre rezalet sistemler GT 730 İ3 3.nesil sistemler. Bunla gündelik kullanımda bile sorun çıkarır ve buna rağmen fiyatı 10k. 2. elde çok çok daha iyi alternarifler var
mağazası bana yakın, her gün görüyorum bu yüzden hiç aklımda böyle bir kurum olacağı canlanmadı. sanırım en iyisi vatan pc'den şaşmamak

mağazası bana yakın, her gün görüyorum bu yüzden hiç aklımda böyle bir kurum olacağı canlanmadı. sanırım en iyisi vatan pc'den şaşmamak
Vatanda genelde kazık, gaming gen itopya gibi yerlerden alın

Marka güvenilirde ürünleri çöp. Aşırı eski parçaları koyup, RGB ekleyip göz boyuyorlar. Benim Q8200 tekler

dostum 10 senelik parçaları millete yeni diye satıyorlar almanı önermem valorant oynarken bile acı çekersin ikinci elde çok güzel kasalar oluyor şehrinde olana bi bak bence

Arkadaşlar mehaba, bütçeme uygun bilgisayar almak istiyorum bütçem biraz düşük ama bir bilgisayar buldum. Izoly markasının Lotus TM adlı bilgisayarını buldum. Fiyatı tam benlik ve bu fiyata içeriği de gayet güzel geldi gözüme. Bu marka ile alakalı bir bilgisi olan var mı? Hiç bilgisayarım yok yani bilgisayar yenilemek için almıyorum. Ona göre bir öneri ve yorum yaparsanız da sevinirim.
O paraya hazır sistem alırsan sana 10 yıllık işlemciyi kitlerler sonra 80 fps valo oynarsın. 2. Elden hazır kasalara bak sarı siteye

O paraya hazır sistem alırsan sana 10 yıllık işlemciyi kitlerler sonra 80 fps valo oynarsın. 2. Elden hazır kasalara bak sarı siteye
aynı fikirdeyim beğendiklerini buraya atabilirsin alayım mı almayayım mı diye yardımcı olur birileri

2. el alsam bilgisayarın parçalarının güvenilirliğini nasıl test edeceğim mesela gpu için bir test uygulaması falan var mı söylesem yapsa
Sadece sıcaklığını kontrol edebilirsiniz. Dert edilecek bir şey değil. Benim hiç 1. El parçam olmadı, siz düşünün

2. el önersek 2. el düşünür müsün? Olmazsa da bütçeni de yaz bulalım sana fiyat performans bir şeyler
Izoly sence 4. Nesil islemciyi 0 mi aliyor? 0 gt 730 mu buluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el alsam bilgisayarın parçalarının güvenilirliğini nasıl test edeceğim mesela gpu için bir test uygulaması falan var mı söylesem yapsa
Hocam gozunu kapayip 2. El alsan daha iyi bir sey alma sansin daha yuksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri