Öneri Dizi,Film İçin Tablet Önerisi

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,810
Merhabalar 18-19 bin TL bütçem var. Genel olarak tableti kullanma amacım dizi,film,yt videoları izlemek olacak. 2. olarak ders de çalışacağım o yüzden kalemi olması lazım. Son olarak da öyle oyun oynamıyorum oynarsam da Clash Of Clans,Clash Royale benzeri tableti çok yormayacak oyunlar. Ne önerirsiniz?

Merhabalar 18-19 bin TL bütçem var. Genel olarak tableti kullanma amacım dizi,film,yt videoları izlemek olacak. 2. olarak ders de çalışacağım o yüzden kalemi olması lazım. Son olarak da öyle oyun oynamıyorum oynarsam da Clash Of Clans,Clash Royale benzeri tableti çok yormayacak oyunlar. Ne önerirsiniz?

Lenovonun tableti vardı onu denemiştim baya hoşuma gitmişti pro versiyondu ama tam modeli unuttum

Lenovonun tableti vardı onu denemiştim baya hoşuma gitmişti pro versiyondu ama tam modeli unuttum
Arkadaşım lenovo kullanıcısı olarak asla tavsiye etmiyor yine de öneri için teşekkür ederim.

Yapıştır Geç Hocam .

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım lenovo kullanıcısı olarak asla tavsiye etmiyor yine de öneri için teşekkür ederim.
Samsung Varken Lenovo Alma Zaten Yazılım Konusunda Samsung Gayet İyi .

F/P Odaklı Baksaydın Lenovo İyi Kalırdı Ama Bütçen Varken Samsung İyidir .

Yapıştır Geç Hocam .

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung Varken Lenovo Alma Zaten Yazılım Konusunda Samsung Gayet İyi .

F/P Odaklı Baksaydın Lenovo İyi Kalırdı Ama Bütçen Varken Samsung İyidir .
Saolun hocam. S9 alacağım şuan sadece bütçeyi arttırıp 256 GB olanı almaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,377
Üyeler
183,108
Son üye
bbbbirr
Geri