Çözüldü✓ 600w psu ile çalışacak 2. el ekran kartı önerisi

rx6800 kaldırır mı aklıma çok yattı ama chatqpt vs kullanmayı mantıksız buluyor . kullanıcı veya tecrübeli biri daha sağlıklı yorum yapar diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı ve marka modeli nedir
Rx 6800 onermem hocam

güç tüketiminden dolayı mı yoksa kart mı problemli ikinci elde
Guc tuketimi fazla Hocam Birne Enermax Muhtemelen E tier psun var çok yanaşma , Calisir kullanirsinda birgun elinde patlar

Guc tuketimi fazla Hocam Birne Enermax Muhtemelen E tier psun var çok yanaşma , Calisir kullanirsinda birgun elinde patlar
tşkler rx6700 10gb yakın konumumda buldum sapphire pulse modeli . fatura ve kutusu var içi açılmamış . hangi testleri yapıp almalıyım sizce

tşkler rx6700 10gb yakın konumumda buldum sapphire pulse modeli . fatura ve kutusu var içi açılmamış . hangi testleri yapıp almalıyım sizce
Sadece Furmark Yeterli ici acilmadiysa 60-75 arasi isilar yeterlidir. Fiyati nedirnhocam 6-8 arasi ise alinir

rx6800 kaldırır mı aklıma çok yattı ama chatqpt vs kullanmayı mantıksız buluyor . kullanıcı veya tecrübeli biri daha sağlıklı yorum yapar diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı ve marka modeli nedir
Düz 6800 kaldırır da 6800XT yetmeyebilir, aynı işlemci ve 6800XT 650W ile çalışıyor bende.

Geri