Çözüldü✓ 600w psu ile çalışacak 2. el ekran kartı önerisi

rx6800 kaldırır mı aklıma çok yattı ama chatqpt vs kullanmayı mantıksız buluyor . kullanıcı veya tecrübeli biri daha sağlıklı yorum yapar diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı ve marka modeli nedir
Rx 6800 onermem hocam

güç tüketiminden dolayı mı yoksa kart mı problemli ikinci elde
Guc tuketimi fazla Hocam Birne Enermax Muhtemelen E tier psun var çok yanaşma , Calisir kullanirsinda birgun elinde patlar

Guc tuketimi fazla Hocam Birne Enermax Muhtemelen E tier psun var çok yanaşma , Calisir kullanirsinda birgun elinde patlar
tşkler rx6700 10gb yakın konumumda buldum sapphire pulse modeli . fatura ve kutusu var içi açılmamış . hangi testleri yapıp almalıyım sizce

tşkler rx6700 10gb yakın konumumda buldum sapphire pulse modeli . fatura ve kutusu var içi açılmamış . hangi testleri yapıp almalıyım sizce
Sadece Furmark Yeterli ici acilmadiysa 60-75 arasi isilar yeterlidir. Fiyati nedirnhocam 6-8 arasi ise alinir

rx6800 kaldırır mı aklıma çok yattı ama chatqpt vs kullanmayı mantıksız buluyor . kullanıcı veya tecrübeli biri daha sağlıklı yorum yapar diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı ve marka modeli nedir
Düz 6800 kaldırır da 6800XT yetmeyebilir, aynı işlemci ve 6800XT 650W ile çalışıyor bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,049
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri