A16 işinizi görür 8400TL ye iyi donanımı var Samsung kalitesi de var sorun çıkaracağını sanmam.İŞ İÇİN KULLANILACAK OYUN OYNANMAYACAKTIR.
marangoz olduğu için iki toz kaçınca bozulmaması önemli bizim için
kamerası orta , akıcı , dayanıklı bir telefon ihtiyacımız var. Önerilerinizi bekliyorum
teşekkür ederim hocam diğer öneriler gelirse onlarla birlikte değerlendireceğim.A16 işinizi görür 8400TL ye iyi donanımı var Samsung kalitesi de var sorun çıkaracağını sanmam.
maalesef bu bütçenin altında olan model önerebilirseniz sevinirim![]()
Samsung Galaxy A25 5G
Samsung Galaxy A25 5G SM-A256E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bütçe artabilirse.
bu markayı hiç duymadım hocam çok içli dışlı değilim ama duymadım yani bilindik markalardan öneri verir misinizhocam yanlış hatırlamıyorsam ekranı kırılırsa ücretsiz tamir vardı. hem basit uygulamalar kullanacağınız içinbunu öneririm.
Hocam ben Samsung dan şaşmam eğer bu olmuyorsa arkadaşın attığı a16 da güzel oda alınır ama 120 Hz deil eğer babanızın şimdiki teleofnuda 120hz değilse sıkıntı yapmaz zaten.maalesef bu bütçenin altında olan model önerebilirseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu markayı hiç duymadım hocam çok içli dışlı değilim ama duymadım yani bilindik markalardan öneri verir misiniz
yok 120 hz değil 60 hz ama 120 hz olsa daha iyi olurHocam ben Samsung dan şaşmam eğer bu olmuyorsa arkadaşın attığı a16 da güzel oda alınır ama 120 Hz deil eğer babanızın şimdiki teleofnuda 120hz değilse sıkıntı yapmaz zaten.
Tecno Mecno zart zurt markalara bulaşmayın zaten alanların %30 u falan memnun onlarda allaha emanet tipler, al sana baban için en kral tilifon o fiyata https://www.trendyol.com/realme/c55...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=truemaalesef bu bütçenin altında olan model önerebilirseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu markayı hiç duymadım hocam çok içli dışlı değilim ama duymadım yani bilindik markalardan öneri verir misiniz
teşekkür ederim hocam değerlendireceğim . önerilen a16 mı yoksa bumu aradaki fiyat farkına değer mitec
Tecno Mecno zart zurt markalara bulaşmayın zaten alanların %30 u falan memnun onlarda allaha emanet tipler, al sana baban için en kral tilifon o fiyata https://www.trendyol.com/realme/c55...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
hocam burda basit uygulamaları açacak telefon öneriyoruz. yani bu telefonda render falan yapmayacağız. ama evet sizede hak veriyorum pek bilindik marka değiltec
Tecno Mecno zart zurt markalara bulaşmayın zaten alanların %30 u falan memnun onlarda allaha emanet tipler, al sana baban için en kral tilifon o fiyata https://www.trendyol.com/realme/c55...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
telefoncu redmi 13 pro kaçak önerisinde bulunmuş bilginiz var mıho
hocam burda basit uygulamaları açacak telefon öneriyoruz. yani bu telefonda render falan yapmayacağız. ama evet sizede hak veriyorum pek bilindik marka değil