30-35k Telefon önerisi

Inspecta

80+
Reaksiyon skoru
58
Beyler selam babam için telefon bakıyorum fiyat aralığı yazdıgım şekilde, kamerası da olabildiğince iyi olmasını istiyorum samsung s25fe yi buldum şuanlık ama başka ne önerebilirsiniz. s25fe nin kötü olduğu bir konu varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

iPhone 16e bu fiyatlara düşüyor. Küçük telefon kullanmak sizi rahatsız etmiyorsa, gayet iyi bir tercih olabilir. Ancak kamera performansı konusunda ne kadar iyi olduğunu tam olarak söylemek zor.

Son düzenleme:
iPhone 16e bu fiyatlara düşüyor. Küçük telefon kullanmak sizi rahatsız etmiyorsa, gayet iyi bir tercih olabilir. Ancak kamera performansı konusunda ne kadar iyi olduğunu tam olarak söylemek zor.
teşekkür ederim değerlendireceğim

Ana kamera iyi de başka kamera yok geniş açı falan kullanayım dersen yok direkt 😀
Post automatically merged:

Beyler selam babam için telefon bakıyorum fiyat aralığı yazdıgım şekilde, kamerası da olabildiğince iyi olmasını istiyorum samsung s25fe yi buldum şuanlık ama başka ne önerebilirsiniz. s25fe nin kötü olduğu bir konu varmıdır bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
Güzel cihaz alınabilir.

Poco F7 Pro

İphone modellerine bulaşma adam günde 50 kere şarja takıp durmakla uğraşır samsung s24-s25fe bu aralıkta değerlendir bence o fiyat aralığında kamerasıyla beraber iyi olan o bütceni zorlayabilirsende honor 400 pro önerebilirim honorun

hiç duymadım bunu bi bakayım
Post automatically merged:

ne farkı var hocam bunu önermenizin sebebi nedir acaba
Xiaomi yan marka hocam HyperOS(Android) işletim sistemi, özelliklerini siz kontrol edebilirsiniz. İşlemcisi Snapdragon 8 gen 3, ekran 2k ve 120hz ve 90w hızlı şarj ama kamerası kötü haberiniz olsun.

ne farkı var hocam bunu önermenizin sebebi nedir acaba
Premium bir cihaz. S25fe de S serisi ve hatta bazı özellikleri s24 den bir tık iyi bile denebilir ama ortalamada iyi olan özellik sayısı ve premium hissiyat olarak s24 daha iyi. S25fe ile s24 zaten aynı neslin cihazları sayılır ismen önde olması şaşırtmasın. Ana kameralar ve işlemci aynı. S24' ün zoom kamerası biraz daha iyi. S25FE nin ise bataryası daha büyük ama teknoloji farkından dolayı ekran süreleri batarya farkı kadar büyük değil. Ekran gövde oranı ve cihaz şekil olarak bile daha premium. Küçük ama bir cihaza karşıdan baktıgınızda onu en cok premium gösteren şey ön tarafın tasarımı cogu kisi bunu atlıyor

Geri