Dönem içi 40 TL verdim 1 tanesine.Fiyat iyi geldi.bu ürün birkaç gün önce bu fiyattaydı aynı yerde ona şaşırdım bende
Dönem içi 40 TL verdim 1 tanesine.Fiyat iyi geldi.bu ürün birkaç gün önce bu fiyattaydı aynı yerde ona şaşırdım bende
bunlar ne böyle cok iyi yakalamıssınız ben göremedim bunları
bunlar iptal olur kesin niye 800-900 tl inmişHEARTZ H004 20000 MH PD 30W ve USB 22.5W FAST HIZLI ŞARJ DAHİLİ TYPE C VE LİGHTNİNG KABLOLU DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN POLYMER BATARYA BİREBİR AMPER LCD GÖSTERGELİ POWERBANK : Amazon.com.tr: Elektronik
HEARTZ H004 20000 MH PD 30W ve USB 22.5W FAST HIZLI ŞARJ DAHİLİ TYPE C VE LİGHTNİNG KABLOLU DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN POLYMER BATARYA BİREBİR AMPER LCD GÖSTERGELİ POWERBANK : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.euHEARTZ H23 20000 MH PD 20W ve USB 22.5W FAST HIZLI ŞARJ DAHİLİ TYPE C VE LİGHTNİNG KABLOLU DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN POLYMER BATARYA BİREBİR AMPER LCD GÖSTERGELİ POWERBANK : Amazon.com.tr: Elektronik
HEARTZ H23 20000 MH PD 20W ve USB 22.5W FAST HIZLI ŞARJ DAHİLİ TYPE C VE LİGHTNİNG KABLOLU DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN POLYMER BATARYA BİREBİR AMPER LCD GÖSTERGELİ POWERBANK : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.euHEARTZ H002 20000 MH PD 30W ve USB 22.5W FAST HIZLI ŞARJ DAHİLİ TYPE C VE LİGHTNİNG KABLOLU DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN POLYMER BATARYA BİREBİR AMPER POWERBANK (KIRMIZI) : Amazon.com.tr: Elektronik
HEARTZ H002 20000 MH PD 30W ve USB 22.5W FAST HIZLI ŞARJ DAHİLİ TYPE C VE LİGHTNİNG KABLOLU DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN POLYMER BATARYA BİREBİR AMPER POWERBANK (KIRMIZI) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.euHEARTZ PRO7 5.1 VERSİON + EDR BLUETOOTH KULAKLIK SERAMİK KAPLAMA KUTULU (TURQUAZ) : Amazon.com.tr: Elektronik
HEARTZ PRO7 5.1 VERSİON + EDR BLUETOOTH KULAKLIK SERAMİK KAPLAMA KUTULU (TURQUAZ) : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.euVoit 1Vtak0703 Unisex Masa Teni̇si̇ Raketi̇ Voit Super-G 7 Star Pinpon Raketi - Ittf Onayli, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Voit 1Vtak0703 Unisex Masa Teni̇si̇ Raketi̇ Voit Super-G 7 Star Pinpon Raketi - Ittf Onayli, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdooramzn.eu
iptal olacak mı merak ettim. Olursa yaz hocamAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
12 tl ye 3kVA ups aldım nasıl oldu bilmiyorum 5 saniye stokta durdu ve karşıma nasıl çıktı bilmiyorum