🔥İndirim 🔥💙AULA F99 AMAZON PRIME DAY FIRSATI 2.559TL💙🔥

vladvlad

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
589
İlk defa Türkçe Q görüyorum bu klavyelerde. :D Büyük markalar harici bu tür markalarda hiç görmemiştim. Türkçe Q ve büyük Enter aradığım özellik ama beğenmedim klavyeyi. :D

İlk defa Türkçe Q görüyorum bu klavyelerde. :D Büyük markalar harici bu tür markalarda hiç görmemiştim. Türkçe Q ve büyük Enter aradığım özellik ama beğenmedim klavyeyi. :D
ben kullaniyorum severek aslinda. Buyuk klavye severler icin olabilir kaliteli markadir

ben kullaniyorum severek aslinda. Buyuk klavye severler icin olabilir kaliteli markadir

Kalitesine lafım yok hocam. Aradığım özellikler Türkçe Q, büyük enter, ses açma tekerleği, thock ses ve %75 klavye şekli. Key cappsler de yakışıklı olursa fena olur ama böyle bir şey yok. :D Anca modlu vs olursa.

Türkçe olarak Azoth var.

Görüntü, ses olarak da bu hoşuma gitti.

Ama hiç birini de almam açıkçası. :D

Alınır mı? Değer mi? Machenike K500 Pro-B94 bu klavye ile arasında kaldım.

F75 mı yoksa F99 mu ikisini de kullandım ama knob istiyorum ama bir yandan da full olmasını istiyorum klavyenin napsam bilemedim ikiside uygun fiyatta şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ara daha bu fiyatlara satıldı ürün gayet iyi ve kaliteli eksiği bence knob olmuş üründe yoksa gayet iyi ürün f75 ile arasında knobdan dolayı kaldım napsam acaba

TKL kullanmaya çok alıştım bana gelmez bu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

r 65 aldım çok güzel klavye ama gram alışamadım bunu alcam şimdi

Böyle bir klavye kablolu mu olur ki hocam? Kablolu olması yakışmamış 🤦‍♂️
Yapacak bir şey yok maalesef, ISO layout ve Türkçe seçeneği yüzünden normal klavyelerden daha pahalı. Hatta ben 2599 + kargo şeklinde almıştım. Tabi benim kablosuz ihtiyacım olmadığını da belirteyim.

Şu klavyelere bile Türkçe geldi ama rockstar oyunlarına gelmedi, nasıl olacak bu iş

Geri