Bunun yerine interneti kesip format atın ve çevrimdışı kurundirekt windows 11 indirdiyseniz microsoftla ugrasiyorsunuz acilirken.
ben bu sorunu windows 10 yukleyip oradan windows 11 e yukselttikten sonra hallettim.
bende ogrenmis oldum tesekkur ederimBunun yerine interneti kesip format atın ve çevrimdışı kurun
Rica ederimbende ogrenmis oldum tesekkur ederim
Windows ekranında cmd çalıştırmayı youtubedan bak daha sonra OOBE\BYPASSNRO bunu denebilgisayarı sıfırladım her yeni açtığımda e-postaya doğrulama kodu istiyor nasıl kapatırım
Tekrar format atmak istemiyorum belli bir süre oldu ve birşeyler indirdim ne yapmam lazımBunun yerine interneti kesip format atın ve çevrimdışı kurun
Windows 10 kullanıyorumdirekt windows 11 indirdiyseniz microsoftla ugrasiyorsunuz acilirken.
ben bu sorunu windows 10 yukleyip oradan windows 11 e yukselttikten sonra hallettim.
Giriş yapabiliyor musun pcye yoksa şifre ekranında kalıyor musun? kalıyorsan format atacaksınTekrar format atmak istemiyorum belli bir süre oldu ve birşeyler indirdim ne yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Windows 10 kullanıyorum
kod yolluyorum telefona kodu girince giriş yapıyorumGiriş yapabiliyor musun pcye yoksa şifre ekranında kalıyor musun? kalıyorsan format atacaksın
nasıl yükseltiyor win10 içinden? Ve formatlıyor mudirekt windows 11 indirdiyseniz microsoftla ugrasiyorsunuz acilirken.
Hesap yönetimine gir yeni bir yönetici hesabı oluştur daha sonra ona giriş yap diskten önemli verileri çek Ms hesabı olan hesabı silkod yolluyorum telefona kodu girince giriş yapıyorum
başka yolu yokmudurHesap yönetimine gir yeni bir yönetici hesabı oluştur daha sonra ona giriş yap diskten önemli verileri çek Ms hesabı olan hesabı sil
Kullanıcı yönetiminden hesabı silmeden de yapabilirizbaşka yolu yokmudur