Phoenix1610
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçemi aşıyor hocamhonda dio 110 veya activa 125 başka birşeye yönelme.
bütçemi aşıyor hocamhonda dio 110 veya activa 125 başka birşeye yönelme.
Farkındayım ikinci eli yöneleceksiniz zaten sıfır alamazsınız o parayabütçemi aşıyor hocam
2. el düşünmüyorum. Direkt sıfır alıcamFarkındayım ikinci eli yöneleceksiniz zaten sıfır alamazsınız o paraya
O zaman biraz daha biriktir reis gerek yok aceleye. Ya ikinci el Honda al yada bekle o bütçeyle seni bir tek bu iki seçenek memnun eder2. el düşünmüyorum. Direkt sıfır alıcam
Eyw hocam düşüneceğimO zaman biraz daha biriktir reis gerek yok aceleye. Ya ikinci el Honda al yada bekle o bütçeyle seni bir tek bu iki seçenek memnun eder
Hocam ben satıcı olarak söylüyorum yani bence ikinci el Honda Dio activa bakabilirsin İstanbul içiysen bide mükemmel fiyata buluruz yardımcıda olurum 100-110 bin lira edecek motoru 85-90a kapatırızEyw hocam düşüneceğim
Bursa orhangazideyim hocam maalesefHocam ben satıcı olarak söylüyorum yani bence ikinci el Honda Dio activa bakabilirsin İstanbul içiysen bide mükemmel fiyata buluruz yardımcıda olurum 100-110 bin lira edecek motoru 85-90a kapatırız
Bursa’da da bulursun. Ama İstanbul’dan bulup alıp sürerek dönersin 150km hiçbirşeyBursa orhangazideyim hocam maalesef
Aklımda bulunur hocam, bi düşüneceğim, eywBursa’da da bulursun. Ama İstanbul’dan bulup alıp sürerek dönersin 150km hiçbirşey
Çinden uzak dur onun haricinde ne istersen alabilirsin. Konunun tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla sıfır istiyorsun. Nakit mi alacaksın? Kart ile taksitle mi alacaksın?125 CC motor öneriniz var mı fiyat performans açısından iyi olan. Otomatik vites olursa iyi olur.
Nakit, kartla alsam bile taksitsiz alıcam ve sıfırÇinden uzak dur onun haricinde ne istersen alabilirsin. Konunun tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla sıfır istiyorsun. Nakit mi alacaksın? Kart ile taksitle mi alacaksın?
Bazı bayilerin nakit alımlara indirimi oluyor. fiddle 4 bakabilirsin. Benimde ilk motorumdur. Sizin o taraftaki bayilerde şansını denemeni tavsiye ederim.Nakit, kartla alsam bile taksitsiz alıcam ve sıfır
Bazı bayilerin nakit alımlara indirimi oluyor. fiddle 4 bakabilirsin. Benimde ilk motorumdur. Sizin o taraftaki bayilerde şansını denemeni tavsiye ederim.