Çıplak kart neden alınmazçıplak kart alınmaz bütçeyi yazmamışsın ama bunlara bakmanı öneririm ben olsam b650m-p almazdım
![]()
Colorful BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V15 7600mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
Colorful BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V15 7600mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ASUS TUF Gaming B650M-E AMD B650 AM5 DDR5 6400 2xDP HDMI Çift M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX 128GB’a kadar ram desteği, ASUS TUF PROTECTION, Armoury Crate : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF Gaming B650M-E AMD B650 AM5 DDR5 6400 2xDP HDMI Çift M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX 128GB’a kadar ram desteği, ASUS TUF PROTECTION, Armoury Crate : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bütçe max 6k sizin attıklarınızda olabilir birde arkadaşın sorduğu gibi neden çıplak kart alınmazçıplak kart alınmaz bütçeyi yazmamışsın ama bunlara bakmanı öneririm ben olsam b650m-p almazdım
![]()
Colorful BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V15 7600mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
Colorful BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V15 7600mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ASUS TUF Gaming B650M-E AMD B650 AM5 DDR5 6400 2xDP HDMI Çift M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX 128GB’a kadar ram desteği, ASUS TUF PROTECTION, Armoury Crate : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF Gaming B650M-E AMD B650 AM5 DDR5 6400 2xDP HDMI Çift M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX 128GB’a kadar ram desteği, ASUS TUF PROTECTION, Armoury Crate : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Colorful modelinin aynısının siyah olanını kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Fiyatına göre dolu bir anakart ve soğutması iyi.Bütçe max 6k sizin attıklarınızda olabilir birde arkadaşın sorduğu gibi neden çıplak kart alınmaz
Sağol teşekkür birde siz colorful anakartı kullanıyormuşsunuz zaten kasanın önünde 3 fan bide egzoz fan için yereli pin var mı yani ekstra çoklayıcı gerekiyor mu birde benim kasama uyar mı bitfenix nova mesh BitFenix Nova Mesh SeColorful modelinin aynısının siyah olanını kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Fiyatına göre dolu bir anakart ve soğutması iyi.
Önerilen gigabyte modeli de fiyatına göre iyi tercih edilebilir. Yukarda çıplak kart alınmaz diyen arkadaşımız şunun için demiştir , o tür anakartların soğutma yapısı zayıf kalıyor ve ucuz olması için bazı özellikler de kırpılılyor diye, haksız da değil. Kartı kasanıza göre seçin kasanın ve anakartın yapısına göre büyüklük açısından.
Önerilen kartlar yapı olarak farklı çünkü. Gigabyte modeli için Atx yapıda kasa lazım. Sizn bütçe iki anakarta da uyuyor alabiliyorsanız msi ın o modelini değil yukardakilerden birini alın bnce
Rica ederim , sizdeki kasa atx yapıda 2 anakartta uyar . Colorful da galiba 3 fan bağlama yuvası var, 4 fan için çoklayıcı gerekir ben çoklayıcı ile kullanıyorum sorun yok. Tüm fanlar çoklayıcı olsa bile biostan hız ayarı kontrolü var gerçi diğer ankartlarda da durum böyle.Sağol teşekkür birde siz colorful anakartı kullanıyormuşsunuz zaten kasanın önünde 3 fan bide egzoz fan için yereli pin var mı yani ekstra çoklayıcı gerekiyor mu birde benim kasama uyar mı bitfenix nova mesh BitFenix Nova Mesh Se
Çok sağolun teşekkürler colorful alacağım o zamanRica ederim , sizdeki kasa atx yapıda 2 anakartta uyar . Colorful da galiba 3 fan bağlama yuvası var, 4 fan için çoklayıcı gerekir ben çoklayıcı ile kullanıyorum sorun yok. Tüm fanlar çoklayıcı olsa bile biostan hız ayarı kontrolü var gerçi diğer ankartlarda da durum böyle.
Söylemeyi unuttum, kasa siyah ise sizdeki yukardaki beyaz colorful anakart biraz sırıtır. Aynı anakartın bndeki olan versiyonu gri siyah modeli daha iyi olur siyah kasaya.Çok sağolun teşekkürler colorful alacağım o zaman
bence biraz daha zorla 9700x al, hem daha az ısınır hemde aralarında aman aman bir fark yokSistemim var ama DDR4 DDR 5'e geçiş yapmak istiyorum ve AMD'ye geçiş yapmak istiyorum şu anki anakart olarak bu anakartı MSI Pro B650M-P düşünüyorum yanına Ryzen 7 7700 düşünüyorum anakart nasıl alınır mı?
uyumludurÇok sağolun teşekkürler colorful alacağım o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Colorful BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI V15 bu kart ile ryzen 7 7700 uyumlu olur mu bilen var mı
Hocam bu siyah için baktım internetten plus diyo doğru mu https://www.incehesap.com/colorful-...-7600mh-matx-am5-gaming-anakart-fiyati-77338/Söylemeyi unuttum, kasa siyah ise sizdeki yukardaki beyaz colorful anakart biraz sırıtır. Aynı anakartın bndeki olan versiyonu gri siyah modeli daha iyi olur siyah kasaya.
Kasa beyazsa sorun yok ok.
Tmmdr linkteki anakart doğru bndeki de aynısı. Siyah kasaya bu daha uyumlu olur görünüş açısından.Hocam bu siyah için baktım internetten plus diyo doğru mu https://www.incehesap.com/colorful-...-7600mh-matx-am5-gaming-anakart-fiyati-77338/