Öneri Dizi ve Film Önerileri Bekliyorum +90 Dizi Bitti Listemi Ekledim

abd de colorado colombia columbine lisesi katliamı 1999 da 2 12. sınıf öğrencisi olan eric ve dylan zorbalığa uğradıkları okula katliam yapmak isterler bunun icin bayağı bir tehcizatlanırlar devamını burda anlatamam baso nun bunun hakkında videosu vardı ama silmiş https://web.archive.org/watch?v=QStNLN7Wt6U burdan webarchiveden izleyebilirsin eğer güvenmiyorum dersen
burdan izle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link e tıklayınca acılmıyor web archive girip basonun kanal linki yapıştır ordan bi snapshot sec popular videos ta var ama acılmıyor
Şimdi buna kafa yorasım gelmedi açıkçası :D

Yok be 1. Sezon o kadar iyiydi ki 2 sezon iyi olmasına rağmen kötü durdu.
1. Sezonu bu kadar iyi yaptıktan sonra 2. sezon sönük kalmış. Sezon finali yapılmış devami gelmemiş. Gelir gelmez haberler yapılıyor. Harcanmış bir dizi

better call soul, the walking dead, ragnarök

Son düzenleme:
the white lotus izle bence gerçekten akıcı bi dizi onun dıışında film olarak dogville önerebilirim konusu, çekimleri, kurgusu her şeyiyle çok farklı bir film

better call soul, the walking dead, dexter, ragnarök
Better Call Soul izledim keşke Breaking Bad den hemen sonra izleseydim Breaking Bad unuttuğum için muhtemelen daha az zevkli geldi ama güzel diziydi. Breaking Bad den hemen sonra izlesem kesin daha iyi olurdu yeni önerilere açığım

Öncelikle dizi önerisi bekliyorum film çok izleyecek vaktim olmuyor ama film önerilerinide kaydediceğim. Zaman kaybettirmiycek kalitede güzel diziler bekliyorum. Durağan diziler beni biraz sıkıyor mesela X 24 adlı diziyi izlemişim bırakmışım tekrar deniyim dedim niye bilmiyorum izliyesim gelmiyor. Westworld başladım 3. sezondayım çok sarmıyor ara ara 1 bölüm bakıp çıkıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Köprü izle yeni başladım çok güzel

Öncelikle dizi önerisi bekliyorum film çok izleyecek vaktim olmuyor ama film önerilerinide kaydediceğim. Zaman kaybettirmiycek kalitede güzel diziler bekliyorum. Durağan diziler beni biraz sıkıyor mesela X 24 adlı diziyi izlemişim bırakmışım tekrar deniyim dedim niye bilmiyorum izliyesim gelmiyor. Westworld başladım 3. sezondayım çok sarmıyor ara ara 1 bölüm bakıp çıkıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Herkes sevmeyebilir ama scream dizisine bakabilirsin 3 sezon eger severse devamı gelir zaten

Geri