Hocam 3060 12GB ve R5 7600 ikilisi olacak. Ekran karti elime ucretsiz geldigi icin 1-1.5 yil idare edip 2K nvidia karta gececegim. Ama dediginiz dogru 10K altinda cok iyi 2K monitorler var fiyatlar cok yakinlasmisArkadaşın attığı ikili daha mantıklı olur. Sistem neydi bu arada? 1080p monitörler pahalanmış bu fiyatlara çıktıktan sonra biraz daha ekleyip 2K'ya çıkabilirsiniz.
3060 ve 2k sıkıntı.Hocam 3060 12GB ve R5 7600 ikilisi olacak. Ekran karti elime ucretsiz geldigi icin 1-1.5 yil idare edip 2K nvidia karta gececegim. Ama dediginiz dogru 10K altinda cok iyi 2K monitorler var fiyatlar cok yakinlasmis
Pivot şartsa bütçenizi arttırıp bunu alın. Renk gamutu iyi, VA olmasına rağmen iyi gecikme ve ghosting performansına sahip ve VA olduğu için kontrastı çok yüksek.Stand takacak ortam yok maalesef hocam. Calisma masasi var buyuk boy, o da stand icin pek saglam degil. Ama monitore bakacagim tesekkurler
Yok 2K almayacagim zaten sadece bilgi olarak yazdim. Butce biraz esneyebilme payi var bunu kaydediyorum tesekkurler3060 ve 2k sıkıntı.
Bu modele bütçe çıkar mı?
![]()
AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Geçici olarak kullanır kart değiştirecekmiş.3060 ve 2k sıkıntı.
Bu modele bütçe çıkar mı?
![]()
AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynen samsungun baya bir eğitim indirimi vardı onlara bakabilirsin. Benim en büyük pişmanlığım 1080p monitör almak oldu. RX6900XT var 4070 seviyesinde bir kartHocam 3060 12GB ve R5 7600 ikilisi olacak. Ekran karti elime ucretsiz geldigi icin 1-1.5 yil idare edip 2K nvidia karta gececegim. Ama dediginiz dogru 10K altinda cok iyi 2K monitorler var fiyatlar cok yakinlasmis
Hocam detayli oneri icin cok tesekkurler VAya karsi hep onyargi var ama yanlis tabii bu attiginiz cok iyi duruyor.Pivot şartsa bütçenizi arttırıp bunu alın. Renk gamutu iyi, VA olmasına rağmen iyi gecikme ve ghosting performansına sahip ve VA olduğu için kontrastı çok yüksek.
Satıcı İtopya. Renk gamutu gayet iyi olan, VA olmasına rağmen iyi gecikme ve ghosting performansı sunan ve VA olduğu için yüksek kontrasta sahip bir monitör. Güzel fiyat.
Panel değerleri:
Rehber: AOC 25G3ZM vs Philips 25M2N3200W vs Lenovo R25F-30
[TABLE style='width: 100%;'] [TD style='width: 25.171%;'][/TD] [TD style='width: 24.829%;']AOC 25G3ZM[/TD] [TD style='width: 25.0000%;']Philips 25M2N3200W[/TD] [TD style='width: 25.0000%;']Lenovo R25F-30[/TD] [TD style='width: 25.171%;text-align: center;'] [/TD] [TD style='width...techolay.net
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 3
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Hocam o karta 1080p kotu olmus sizin icin ya, o kartla 2k cok iyi performans cikar. Suan hala 1080p mi var?Geçici olarak kullanır kart değiştirecekmiş.
Aynen samsungun baya bir eğitim indirimi vardı onlara bakabilirsin. Benim en büyük pişmanlığım 1080p monitör almak oldu. RX6900XT var 4070 seviyesinde bir kart
Bu modelin kalitesi bayağı iyi. Overdrive mediumda rahatsız edecek bir ghosting yok. Buna karşılık yüksek renk gamutu, kontrast oranı, parlaklık vs elde ediyorsun. G65B gibi istisna olan nadir modellerden yani.Hocam detayli oneri icin cok tesekkurler VAya karsi hep onyargi var ama yanlis tabii bu attiginiz cok iyi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o karta 1080p kotu olmus sizin icin ya, o kartla 2k cok iyi performans cikar. Suan hala 1080p mi var?
Evet 1080p var bir sürede değiştiremeyeceğim sanırım. Şu konudaki 2K monitörlerden birine geçmeyi düşünüyorum parayı bulursam oled bile olabilir.Hocam detayli oneri icin cok tesekkurler VAya karsi hep onyargi var ama yanlis tabii bu attiginiz cok iyi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o karta 1080p kotu olmus sizin icin ya, o kartla 2k cok iyi performans cikar. Suan hala 1080p mi var?
Sorun olmaz. 5k'ya pivotsuz İPS almaktansa 7k'ya zaten daha üst seviye + 240hz + pivot monitör alabiliyorsun. 2k fiyat farkına değer. 4-5K'ya satılan monitörlerin elle tutulur kalitesi yok. Bir tek 24g42e var onunda 25g3zm'ye göre dezavantajları var. Pivot, yükseklik ayarı, 240hz vs 180hz, devasa kontrast oranı farkı vs ayrıca 25g3zm'nin paneli belli ve kronik bir sorunu yok. 24g42e ise yeni çıktı ve panel bilgisi bile yok. Bozulma riski açısından da 25g3zm daha mantıklı. 2 bin TL günümüzde para bile değil.Geçici olarak kullanır kart değiştirecekmiş.
Hayirlisi olsun hocamEvet 1080p var bir sürede değiştiremeyeceğim sanırım. Şu konudaki 2K monitörlerden birine geçmeyi düşünüyorum parayı bulursam oled bile olabilir.
Elektronik: Samsung Shop monitörlerde öğrenci indirimi
Bir sürü monitör var, tek tek konu açmak yerine tek bir konuda hepsini paylaşmak daha mantıklı geldi.www.technopat.net