38 hocam yanlış yazmışım 48 diye.Hocam siz bilirsiniz. Bence pahalı oluyor.
bence değer eğer pc yoksa.Beyler aldım gerçekten değer mi bu fiyata yorum yapar mısınız
Bu fiyata bu laptopu her gün göremiyoruz. İhtiyacınız varsa bütçenize göre taksitlemenizi önerirdim.38 hocam yanlış yazmışım 48 diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence değer eğer pc yoksa.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT9ZBZXD?tag=akakceprime-21&psc=1 bu ssd sığar mı laptoba?Arkadaşa 6 taksit 38kdan almıştık gpnden. Güzel laptop düzgün bakılırsa çok ısınmıyor. 140w model. 16gb tek slota takılı diğer bellek slotu boş yani 2x8 değil 1x16. Bu da iyi bir şey sonradan 16 daha atılır mis gibi.
Fa507nvr hakkında Ben biraz daha derin bilgi vereyim çünkü bir sürü model no var aynı parçalarla: her laptop gibi anakart arızası yaşanabiliyor bu durumun kaynağı laptopın iyi soğutulamaması ve bataryada yüksek performans seçimi yapanlarda oluyor genelde. En azından stand ile kullanılmalı. Clevo kasa değil tongfang kasa oldukça sağlam kasası. Çopu laptopa göre sRgbsi yüksek. Renk doğruluğu tatmin edici. Gsync düzgün çalışmadığına dair reddit konuları var, micro stutter yaratıyor bu durum, fps sınırı koyarak çözülüyormuş biz yaşamadık bu durumu.
Tmm eyvallah38 hocam yanlış yazmışım 48 diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence değer eğer pc yoksa.
bende devam ediyorindirim bitmiş 32 ye alınırdı
Sığar 2280https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT9ZBZXD?tag=akakceprime-21&psc=1 bu ssd sığar mı laptoba?
he sepetteymişbende devam ediyor