❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

38 hocam yanlış yazmışım 48 diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence değer eğer pc yoksa.
Bu fiyata bu laptopu her gün göremiyoruz. İhtiyacınız varsa bütçenize göre taksitlemenizi önerirdim.

Arkadaşa 6 taksit 38kdan almıştık gpnden. Güzel laptop düzgün bakılırsa çok ısınmıyor. 140w model. 16gb tek slota takılı diğer bellek slotu boş yani 2x8 değil 1x16. Bu da iyi bir şey sonradan 16 daha atılır mis gibi.

Fa507nvr hakkında Ben biraz daha derin bilgi vereyim çünkü bir sürü model no var aynı parçalarla: her laptop gibi anakart arızası yaşanabiliyor bu durumun kaynağı laptopın iyi soğutulamaması ve bataryada yüksek performans seçimi yapanlarda oluyor genelde. En azından stand ile kullanılmalı. Clevo kasa değil tongfang kasa oldukça sağlam kasası. Çopu laptopa göre sRgbsi yüksek. Renk doğruluğu tatmin edici. Gsync düzgün çalışmadığına dair reddit konuları var, micro stutter yaratıyor bu durum, fps sınırı koyarak çözülüyormuş biz yaşamadık bu durumu.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT9ZBZXD?tag=akakceprime-21&psc=1 bu ssd sığar mı laptoba?

Bu laptoplar genel olarak hepsi mi ısınıyor, bazıları tuf alacağınıza casper monster alın diyor o kadar kötü mü bunların soğutması? bence değil kendim de kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri