Yardım İşlemci sıvı soğutucu önerisi

Ryzen 7 5800x işlemci alacağım tdp si 105 watt olduğu için 360mm bir sıvı soğutucu almak istiyorum aklımda birkaç model var bunların iyi mikötü mü olduğunu yazarsanız sevinirim yada bunlar dışında hangi modelleri önerirsiniz.
Almayı düşündüğüm soğutucular:

1 Cooler Master MasterLiquid ML360(3667tl) 2ASUS PRIME LC 360 ARGB(4150tl) 3GIGABYTE GME 360 ARGB(3400tl)

Bütçe varsa artic liquid freezer 360 bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 7 5800x işlemci alacağım tdp si 105 watt olduğu için 360mm bir sıvı soğutucu almak istiyorum aklımda birkaç model var bunların iyi mikötü mü olduğunu yazarsanız sevinirim yada bunlar dışında hangi modelleri önerirsiniz.
Almayı düşündüğüm soğutucular:

1 Cooler Master MasterLiquid ML360(3667tl) 2ASUS PRIME LC 360 ARGB(4150tl) 3GIGABYTE GME 360 ARGB(3400tl)

Bütçe varsa artic liquid freezer 3 bak

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
en iyi f/p sıvı soğutucusu arctic kankam. Lcd li olsun dersen lian li hydrshift veya nzxt kraken 360 alabilirsin ama fiyat 10k dan başlıyor.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html
bu attığım soğutucular kötü müdür fiyatları çok uygun geldi bütçem öyle 10bin civarları değil maksimum 5bin civarına çıkabilirim

Bütçe varsa artic liquid freezer 360 bak

Bütçe varsa artic liquid freezer 3 bak
hocam bütçem kısıtlı 5 bin liranın çok üstüne çıkamam bu attıklarımdan biri alınmaz mı

bu attığım soğutucular kötü müdür fiyatları çok uygun geldi bütçem öyle 10bin civarları değil maksimum 5bin civarına çıkabilirim

hocam bütçem kısıtlı 5 bin liranın çok üstüne çıkamam bu attıklarımdan biri alınmaz mı
rgb siz olanı 5400 kağıt kazı kazan bekleyip indirebilrisin biraz daha

diğer modellere bakmam lazım hiç araştırmadım ne yalan söyleyim

rgb siz olanı 5400 kağıt kazı kazan bekleyip indirebilrisin biraz daha

diğer modellere bakmam lazım hiç araştırmadım ne yalan söyleyim
Hocam valla asus prime modelini almak istiyorum ama pompası gürültülü çalışmasından endişeleniyorum

kullanıcı yorumlarına nerden bakabilirim
baktım biraz asus fena değil. soğutması iyi pompa sesi ve fan sesi aşırı değil diyorlar fiyatı da uygun bide. Al geç beğenmezsen iade eder gigabyte alırsın cooler master çok sesli çalışıyo demişler.

baktım biraz asus fena değil. soğutması iyi pompa sesi ve fan sesi aşırı değil diyorlar fiyatı da uygun bide. Al geç beğenmezsen iade eder gigabyte alırsın cooler master çok sesli çalışıyo demişler.
çok sağolun hocam

Geri