Sizce hazır sistem mi almalıyım veya kendim mi toplamalıyım

eskiden hazır sistemler daha mantıklıydı, ama şu an kendin toplaman ya parça parça ya da siteler üzerinden kendin toplarsan daha mantıklı olabiliyor

Ekler

• Screenshot_20250710_133818.webp
    Screenshot_20250710_133818.webp
    76.3 KB · Hit: 22
Sistemden sisteme değişir. Ben almak istediğim ekran kartına göre sistem toplarken hazır sistemin daha ucuz olduğunu gördüm. İsteklerini belirlersen ona göre değişebilir. Şu veya şu daha iyi diyemeyiz kesinlikle.

eskiden hazır sistemler daha mantıklıydı, ama şu an kendin toplaman ya parça parça ya da siteler üzerinden kendin toplarsan daha mantıklı olabil
Anakart nasil
Sistemden sisteme değişir. Ben almak istediğim ekran kartına göre sistem toplarken hazır sistemin daha ucuz olduğunu gördüm. İsteklerini belirlersen ona göre değişebilir. Şu veya şu daha iyi diyemeyiz kesinlikle.

Anakart güzel. Her işini görür hem amdnin işlemcileriyle sıkıntısız çalışıyor hem 2 tane m2 slotu var. Ben de aynı anakartı almayı düşünüyorum

Anakart güzel. Her işini görür hem amdnin işlemcileriyle sıkıntısız çalışıyor hem 2 tane m2 slotu var. Ben de aynı anakartı almayı düşünüyorum
M2 slotu için tercih ettim prime ile indirimde

Geri