5K Kablosuz Kulaklık Önerisi

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Bütçe
5000
5K bütçem var duruma göre biraz esneyebilir
Kulak üstü kablosuz;ses kalitesi, mikrofonu vs iyi bir şeyler istiyorum

hocam peki 4,8e deger mi?Daha once 4e satiliyordu sanki bu kulakik
hocam indirimi bekleyin ben yeni aldım 1 ay olmadı 3950 ye aldım çok indirime giren bir kulaklık ki bence 3950 en iyi kulaklık diyebilirim

5K bütçem var duruma göre biraz esneyebilir
Kulak üstü kablosuz;ses kalitesi, mikrofonu vs iyi bir şeyler istiyorum
c3 wireless kullanıyorum 5 aydır gayet memnunum ama özel ses ayarı yaptım stok hali beni sarmadı şarjı 1 buçuk 2 hafta götürdüğü oluyor kafada rahat ağrı acı yapmıyor kulakta falan mikrofonu yeterli seviyede

c3 wireless kullanıyorum 5 aydır gayet memnunum ama özel ses ayarı yaptım stok hali beni sarmadı şarjı 1 buçuk 2 hafta götürdüğü oluyor kafada rahat ağrı acı yapmıyor kulakta falan mikrofonu yeterli seviyede
ses ayarlarını paylaşır mısın

hocam çok zor mu peki ses ayarı yapmak ya da ekstra masraf yapıyor mu?

ses ayarlarını paylaşır mısın
hocam çok zor mu peki ses ayarı yapmak ya da ekstra masraf yapıyor mu?

Ses ayarlarım profilimde mevcut dolby kullanıyorum microsoft mağazadan almıştım 7 günlük ücretsiz sonra 40 lira ile ömürlük alabiliyorduk ama sanırım 600 lira olmuş geçen forumda okudum isterseniz ücretsiz deneyin beğenirseniz internetten indirip kullanırsınız 600 lira vermeyin

Ses ayarlarım profilimde mevcut dolby kullanıyorum microsoft mağazadan almıştım 7 günlük ücretsiz sonra 40 lira ile ömürlük alabiliyorduk ama sanırım 600 lira olmuş geçen forumda okudum isterseniz ücretsiz deneyin beğenirseniz internetten indirip kullanırsınız 600 lira vermeyin
dolby de var razer thx spatial de, ama ben nedense alıştım ya normal kullanımına, çok böyle bangır bangır ses istediğimde thx açıyorum sadece ben özel bir ayar sandım

dolby de var razer thx spatial de, ama ben nedense alıştım ya normal kullanımına, çok böyle bangır bangır ses istediğimde thx açıyorum sadece ben özel bir ayar sandım
Özel ayar windows ayarlarım hocam 24 bit 48000 stüdyo seçili ses iyileştirmeleri kapalı

Geri