Laptop ekran yırtılması

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
selamlar laptopum gamegaraj slayer r9t 5060 modeli. laptopumda gsync ve freesync özelliği yok bundan ötürü ekran 300hz olsa bile ekran kasılıyor. nasıl bunun önüne geçerim akıcı oynamak için.

selamlar laptopum gamegaraj slayer r9t 5060 modeli. laptopumda gsync ve freesync özelliği yok bundan ötürü ekran 300hz olsa bile ekran kasılıyor. nasıl bunun önüne geçerim akıcı oynamak için.
Çaresi yok malesef. O özellik koyulmamış.

Dostum bende alan wake oynarken soldaki ekran kararması sıkıntısını sürekli farklı boyutlarda yaşıyorum bunun çözümü var mı?

Ekler

• 1996.webp
    1996.webp
    724.6 KB · Hit: 32
Dostum bende alan wake oynarken soldaki ekran kararması sıkıntısını sürekli farklı boyutlarda yaşıyorum bunun çözümü var mı?
Ekran kararması nedir biraz daha detaylı anlatın

Dostum fotoğrafın solunda upuzun bir siyah karaltı var ya onun gibi sürekli ekranda böyle şeyler çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video çekip atsam bakar mısın

Son düzenleme:
Dostum fotoğrafın solunda upuzun bir siyah karaltı var ya onun gibi sürekli ekranda böyle şeyler çıkıyor

Bakarım at

Dlss ile alakalı olabilirmi bende Microsoft flight sim oynarken dlss açınca oyun çöküyor

Videoyu yüklemedi site o yüzden fotoğrafları atıyorum tekrar birinde bozulma merdivende diğerinde komple ekran gitti

Ekler

• 2014.webp
    2014.webp
    93.7 KB · Hit: 20
  • 2013.webp
    2013.webp
    73.2 KB · Hit: 20
Videoyu yüklemedi site o yüzden fotoğrafları atıyorum tekrar birinde bozulma merdivende diğerinde komple ekran gitti
Oyunun crack falan degilse ramlerde sıkıntı olabilir.Slayer4 modellerinde yaşandı servis ucretsiz değişiyor.

Ekran ayarlarından Hz dusurebilirsin
Ekran hz iyle alakalı değil anlık fps değişimlerinde ekran yırtılıyor. Fps ini düşmeyecek bir değer mesela oyunda aldığı normal fps in %10 15 azına sabitlerse kare düşümünden kurtulur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,804
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri