Bazı yerlerde RK M3 için Scyroxtan bile iyi dendiğini gördüm hocam. Bilginiz var m?Alınır, özellik olarak iyi mouse. V6 veya V8 seçimini iyi yapın ama.. ( Sadece şekil farkı var )
rk m3 ün mcusunu ilk defa duymuştum ama nordic en iyisi bilinen.Bazı yerlerde RK M3 için Scyroxtan bile iyi dendiğini gördüm hocam. Bilginiz var m?
O Mouse hakkında bilgim yok.Bazı yerlerde RK M3 için Scyroxtan bile iyi dendiğini gördüm hocam. Bilginiz var m?
8K Hz de kullanım için bilgisayarda donanımsal bir gereklilik var mı hocam? Boşuna o kadar şarj yememesi adına destekleyen kadar kullanmak amacıyla soruyorum öyle bir durum varsa.O Mouse hakkında bilgim yok.
Fakat şöyle bir bilgi verebilirim.
Scyrox 8K Hz lakin şarj kullanım süreleri aşağı yukarı aşağı da ki gibi ;
1K Hz = 1 - 2 - 2.5 hafta
4K Hz = 2 - 4 gün arası
8K Hz = 1 - 3 gün arası
Aynı özelliklerde Rampage Blitz Ultimate 8K Hz mouse aldım ben de, şarjı çok kötü gidiyor demiştim, sonra scyrox'un da aynı pil kullanımlarına sahip olduğunu görünce bunların normali bu dedim. Tabii herkesin kullanımı bir değil.
8K Hz işlemciyi yoruyor diyen de var yormuyor diyen de.8K Hz de kullanım için bilgisayarda donanımsal bir gereklilik var mı hocam? Boşuna o kadar şarj yememesi adına destekleyen kadar kullanmak amacıyla soruyorum öyle bir durum varsa.