Scyrox V8 2750TL'ye alınır mı ?

Enes_96

80+
Reaksiyon skoru
7
Kupon ile başlıktaki fiyata denk geliyor. Sizce alınır mı yoksa 2000TL'ye RK M3 mü almalıyım?

Alınır, özellik olarak iyi mouse. V6 veya V8 seçimini iyi yapın ama.. ( Sadece şekil farkı var )

Bazı yerlerde RK M3 için Scyroxtan bile iyi dendiğini gördüm hocam. Bilginiz var m?
O Mouse hakkında bilgim yok.

Fakat şöyle bir bilgi verebilirim.
Scyrox 8K Hz lakin şarj kullanım süreleri aşağı yukarı aşağı da ki gibi ;
1K Hz = 1 - 2 - 2.5 hafta
4K Hz = 2 - 4 gün arası
8K Hz = 1 - 3 gün arası

Aynı özelliklerde Rampage Blitz Ultimate 8K Hz mouse aldım ben de, şarjı çok kötü gidiyor demiştim, sonra scyrox'un da aynı pil kullanımlarına sahip olduğunu görünce bunların normali bu dedim. Tabii herkesin kullanımı bir değil.

O Mouse hakkında bilgim yok.

Fakat şöyle bir bilgi verebilirim.
Scyrox 8K Hz lakin şarj kullanım süreleri aşağı yukarı aşağı da ki gibi ;
1K Hz = 1 - 2 - 2.5 hafta
4K Hz = 2 - 4 gün arası
8K Hz = 1 - 3 gün arası

Aynı özelliklerde Rampage Blitz Ultimate 8K Hz mouse aldım ben de, şarjı çok kötü gidiyor demiştim, sonra scyrox'un da aynı pil kullanımlarına sahip olduğunu görünce bunların normali bu dedim. Tabii herkesin kullanımı bir değil.
8K Hz de kullanım için bilgisayarda donanımsal bir gereklilik var mı hocam? Boşuna o kadar şarj yememesi adına destekleyen kadar kullanmak amacıyla soruyorum öyle bir durum varsa.

8K Hz de kullanım için bilgisayarda donanımsal bir gereklilik var mı hocam? Boşuna o kadar şarj yememesi adına destekleyen kadar kullanmak amacıyla soruyorum öyle bir durum varsa.
8K Hz işlemciyi yoruyor diyen de var yormuyor diyen de.

Ben hem şarjı uzun gitsin hem de işlemci daha çok yorulmasın diye 1k hz'de kullanıyorum. 8K Hz diye mouse'a 3k para bayıldım ama tek işime yarayan yanları sensör, mcu ve kablosuz oluşu oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,098
Üyeler
188,697
Son üye
gt3yuprs
Geri