membran olacaksa razer ornata olabilir mechamembrandıKlavye Türkçe olsun Switch red dışında hepsi olur membran bile olur bütçe tam olarak 1290 TL şimdiden teşekkür ederim.
sizin baktiginiz Ornata V3 X mi yoksa V3 Mecha modeli mionun ghosting problemi varmış yoksa onu alıyordum.
Redragon k617 fizzKlavye Türkçe olsun Switch red dışında hepsi olur membran bile olur bütçe tam olarak 1290 TL şimdiden teşekkür ederim.
Fiyat olarak 1200den 100 200 lira fazla ama genel olarak Razer’da X modelleri daha dusuk seviye oluyor kulaklik olarak vesaire de oyle onlara cok bulasmamak iyi olur. Kullanici yorumlari vardiV3 X ama diğerini bulamadım varsada 1200 TL mi?
Türkçe olması önemlivalla membran fln bilmiyorum ben bundan söyledim çok güzel fiyatıda
![]()
Royal Kludge R65 Phantom RGB Kablolu Gaming Klavye
Royal Kludge R65 Phantom RGB Kablolu Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
fiyati biraz daha artmis gozumden kacmis kusura bakmayin..Fiyat olarak 1200den 100 200 lira fazla ama genel olarak Razer’da X modelleri daha dusuk seviye oluyor kulaklik olarak vesaire de oyle onlara cok bulasmamak iyi olur. Kullanici yorumlari vardi
https://www.n11.com/urun/redragon-k...lu-mekanik-klavye-58305920?magaza=wbteknolojiKlavye Türkçe olsun Switch red dışında hepsi olur membran bile olur bütçe tam olarak 1290 TL şimdiden teşekkür ederim.