❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

İkinci nesil 2015 versiyon Xbox Controller dan geçtim de ondan iyi midir bu
Gecikmesiz bir gamepad bu hall effect o yüzden sorduğunuz çoğu gamepadden iyi olacaktır tabii ki.

Gecikmesiz bir gamepad bu hall effect o yüzden sorduğunuz çoğu gamepadden iyi olacaktır tabii ki.
Hocam daha önce bu siteden aldınız mı ürün veya 4px ile.
Güncel durumları biliyprsun 27 hazirandan beri cortladi epomaker bekliyoruz bide bunu düşünmeyelim ne zaman gelicek diye

Hocam daha önce bu siteden aldınız mı ürün veya 4px ile.
Güncel durumları biliyprsun 27 hazirandan beri cortladi epomaker bekliyoruz bide bunu düşünmeyelim ne zaman gelicek diye
Kanka bu rahat geçer gibime geliyor çünkü epomaker da olan imilenin saçma sapanlığı yüzünden oldu daha önce aldığımda bu gamepadi aliexpress üzerinden rahatça almıştım ve 2 katı fiyata satmıştım 1 hafta içinde o yüzden çok yorum yapamıcam 4px hakkında ama ben aldım vergi de çıksa alır kullanırız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vergi çıkarsa ürünü almazsak ne olur ?
Paran yanar. Vergi çıkarsa sen öde ben senden aldığın fiyata satın alırım :)

Vergi çıkarsa ürünü almazsak ne olur ?
Verdiğin 13 dolar çöp oluyor

Kanka bu rahat geçer gibime geliyor çünkü epomaker da olan imilenin saçma sapanlığı yüzünden oldu daha önce aldığımda bu gamepadi aliexpress üzerinden rahatça almıştım ve 2 katı fiyata satmıştım 1 hafta içinde o yüzden çok yorum yapamıcam 4px hakkında ama ben aldım vergi de çıksa alır kullanırız.

Paran yanar. Vergi çıkarsa sen öde ben senden aldığın fiyata satın alırım :)
Vergi çıksında gelsin hocam ya 800 e felan gelir yine ortalama çok iyi duruyor

Geri