10 kere iptal iade dedim oto mesaj atıyor ilgilenmiyorlarBöyle bir email attım dün, hala cevap vermediler. forumda gümrükte klavyesi takılan arkadaşlar belki buna benzer bir email atarsanız sorunu en azından epomaker üstlenir.
cevap gelince haber veriri misin. ne cevap verecekler merak ediyorumBöyle bir email attım dün, hala cevap vermediler. forumda gümrükte klavyesi takılan arkadaşlar belki buna benzer bir email atarsanız sorunu en azından epomaker üstlenir.
Aldığın fiyattan alırım.Arkadaşlar ben klavyeyi satmayı düşünüyorum henüz kullanmadım daha sıfır kutusunda duruyor ilgilenenler iletişime geçebilir.
millet gidip alarki niye senden alain hocamArkadaşlar ben klavyeyi satmayı düşünüyorum henüz kullanmadım daha sıfır kutusunda duruyor ilgilenenler iletişime geçebilir.
Bin liraya alırım sendenArkadaşlar ben klavyeyi satmayı düşünüyorum henüz kullanmadım daha sıfır kutusunda duruyor ilgilenenler iletişime geçebilir.
Cevap geldi paket gümrükte olduğundan iade ya da değişim yapamıyoruz fakat takip ediyoruz gelişmeleri size aktaracağız vs. diyorlarcevap gelince haber veriri misin. ne cevap verecekler merak ediyorum
Geleceğini düşünüyorum ama ne zaman bakalım.Cevap geldi paket gümrükte olduğundan iade ya da değişim yapamıyoruz fakat takip ediyoruz gelişmeleri size aktaracağız vs. diyorlar
1300 tl alim.Arkadaşlar ben klavyeyi satmayı düşünüyorum henüz kullanmadım daha sıfır kutusunda duruyor ilgilenenler iletişime geçebilir.
Dear Customer,O zaman seninki ile benimki farklı. Benim ürün daha dolaşıma bile girmedi bi şekilde bakalım belki yeni ürün yollatabilirim ya da iade almaya çalışacağım.
hayırlı olsunDear Customer,
Thanks for shopping at Whatgeek.
Your order is normal processing now.
Processing time: 2-7 busienss days.
Once we ship out your order, we will email you the tracking number soon.
Thank you for your patience.
whatgeek cozdu sorunu sonunda be