Valorant Gece Pazarınızı Paylaşın

Zamanında bir hevesle bıçak 2 3 silah falan almıştım. O zamanın parası 2k falan gitti. Şimdi oynamıyorum oyunu sarmıyor. Steam gibi pazarıda yok. Öyle elimde kaldı. Ben olsam sizin yerinizde yatırmam bisey. Özellikle silah skinlerine hiç vermeyin herkeste skin var zaten yerden alıp oynayın.
Tercih meselesi seviyorsa alır ekonomik yönden bahmayacaksın bu konulara. Bende de birsürü skin var toplasan 20-30k tl harcamışımdır ama pişman değilim şahsen sürekli oynuyorum çünkü birsürü skin kullanmakda güzel

Tercih meselesi seviyorsa alır ekonomik yönden bahmayacaksın bu konulara. Bende de birsürü skin var toplasan 20-30k tl harcamışımdır ama pişman değilim şahsen sürekli oynuyorum çünkü birsürü skin kullanmakda güzel
Ekonomik yönle ne ilgisi var riotun pazarının veya takas olayının olmaması saçmalık. İsteyen istediği skini bana göre takaslamalı veya satabilmeli. Diğer türlü oyundan sıkıldığınızda paranız çöp oluyor. Ben cs2 oynuyorum senelerdir faceit kasarım valorant ilk çıktığı zamanlar merak edip 5-6 ay oynadım o dönem aldım skinleri. Cs her anlamda valoyu eziyor. Bari riot kopya çektiği valveden pazarı takas olayınıda kopyalasaydı ama bana göre paragöz bir firma olduğu için valve gibi büyük bir firma asla olamaz. Biliyor ki takas ve pazar gelirse kimseye kolay kolay vp satamaz. Hesap satışta kendilerince yasak adamlara para lazım. Benim şuan csde elimde stiletto st bir bıçağım var 20 bin civarı fiyatı ondan önce farklı model vardı. Sürekli aynı skinle oynamak sıkıcı olabiliyor. Sıkıldığımda satıp yeni bıçak alabiliyorum ama riotta bu mümkün değil her farkli bıçak kullanmak istediğinde tekrar para yatır hesapta 5 tane bıçak olsun ama sadece oyunda biriyle oyna diğerleri kenarda uyusun. Riotu zengin ediyorsunuz gün sonunda berbat velet dolu oyunu bırakıyorsunuz.

Son düzenleme:

Ekler

• 1000053957.webp
    1000053957.webp
    1.1 MB · Hit: 16
  • 1000053958.webp
    1000053958.webp
    1.7 MB · Hit: 16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular