Hasan Akçay
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Bana da gelecek singapurpost sağolsunEvet Beyler gümrüğü soktular. Hayırlı olsun. 2 tane daha gelecek onlarda girecek çok güzel oldu püh.
Alıntıyı görüntüle
Bana da gelecek singapurpost sağolsunEvet Beyler gümrüğü soktular. Hayırlı olsun. 2 tane daha gelecek onlarda girecek çok güzel oldu püh.
Alıntıyı görüntüle
yeni haberler yok mu kamkiyunexpress mi hangi firma bu
haber yok araci firmadanyeni haberler yok mu kamki Alıntıyı görüntüle istihbarat zayıf mı bugün
singapur postEvet Beyler gümrüğü soktular. Hayırlı olsun. 2 tane daha gelecek onlarda girecek çok güzel oldu püh.
Alıntıyı görüntüle
hemen ben sorayım neyle geldi ve kaç dolar göstermişler
Last mil taşıyıcı kimYanwen 15 dolar göstermişler gift işaretlemişler amaaa fayda etmemiş tabi
Kader ortağım varhaber yok araci firmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
singapur post
last mile singapur post baktim benAlıntıyı görüntüleyani ben pek anlamıyorumda yanwen yazıyo şurda . 15 dolar göstermişler gift işaretlemişler amaaa fayda etmemiş tabi
VR748057198YP sen ban kanka benim aklım ermiyorLast mil taşıyıcı kim
Kader ortağım var![]()
Bende bi UK bide YT kodlu daha var onlarada ödeyeceğiz değil mi gelirse tabi.last mile singapur post baktim ben
kodu uk ile baslayanlara yanwende wwe hariç tasiyici gelmez
RP ile başlayan vardır netVR748057198YP sen ban kanka benim aklım ermiyor
Bende bi UK bide YT kodlu daha var onlarada ödeyeceğiz değil mi gelirse tabi.
yt kodlu gecmez hemen uk de vergi yok dmden at kodu bakak istiyosanVR748057198YP sen ban kanka benim aklım ermiyor
Bende bi UK bide YT kodlu daha var onlarada ödeyeceğiz değil mi gelirse tabi.
Keşke bizim yunexpress kargolarıda çiksada 800tl vergi gelse. yoksa kalicak agaEvet Beyler gümrüğü soktular. Hayırlı olsun. 2 tane daha gelecek onlarda girecek çok güzel oldu püh.
Alıntıyı görüntüle
Gümrükten geçerse alsınlarmillet gidip alarki niye senden alain hocam
Ona bakmiyo bakiyo ürün büyük klavye yaz 700 TL kusur diyo geciyo15 dolara neden vergi çıkıyor ki