Hangi Rx580 ni almalıyım

sence rx580 8gb vramin tamamini kullanabilir mi allah için bi oturup düşün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klasik türko kankalarim 10 yıllık gpunun gunumuzde 4 veya 8 gb olmasinin bir şeyi ekileyecegini sanıyor. aynen kanka 8 gb olani al cyberpunk ultrada oynarsın
Tamam hocam sen alacağın zaman 4gb alırsın o zaman.

sistemi ztn ilerde komple değişicem i3 9100f işlemci var büyük ihtimalle 6600 ile darboğaz yaşatır rx580 alıp ilerde satıp komple değiştiririm sistemi
sıkıntı olmaz hocam bütçeniz el veriyorsa alın daha iyi olur sizin için

Tamam hocam sen alacağın zaman 4gb alırsın o zaman.
şahsen gidip tarihi eser kart almam ben, ozelliklede mining doneminden kalma karti

olay sadece ultraya çekip oyun oynamak değil medium ayarlarda bile 4-5 GB vram kullanan oyunlar var böyle oluncada ekran kartı vram darboğazı yemiş oluyor en basitinden bende 4gb vramli kart kullandım yeni nesil oyunları sırf vramim az diye oynayamadım misal assetto corsa evo ayarlar farketmeksizin fpsim 10-20 arası geziniyordu. Ayrıca çok bir şey biliyormuş gibi üst perdeden konuşmuşsun bidaha yazarken dikkat et ben ne yazıyorum dediğim şey doğrumu değilmi diye.
5 gb vram kullanacak olan oyunda mediumada alsan lowada alsan yine 20-30 fpslerde surunursun rx580 ile yani çok bir şeye yaramaz

şahsen gidip tarihi eser kart almam ben, ozelliklede mining doneminden kalma karti

5 gb vram kullanacak olan oyunda mediumada alsan lowada alsan yine 20-30 fpslerde surunursun rx580 ile yani çok bir şeye yaramaz
8gb vramin avantajı var işte kendin söylüyorsun

rx580 hafife alıncak bi kart değil hiç kullanmadığın için bilmiyosun bence

dostum şuanki kullandığım kart 1050ti ve onu satıp rx580 e geçicem sence testlere baktığında hangisi daha iyi performans veriyo söylermisin 1050ti ın 30 fps verdiği oyunda rx580 aynı sistemde 60 fps veriyo

sıkıntı olmaz hocam bütçeniz el veriyorsa alın daha iyi olur sizin için
Hocam 2800 e rx5500xt buldum furmark sonuçları böyle iyi midir? sizce birde rx5500xt 8g yazıyor ama 4gb model normalde biosuyla oynanmışmı

Ekler

• 1000014971.webp
    1000014971.webp
    122.2 KB · Hit: 13
1660/S/Tİ kovala.
580 yerine 5500XT 8GB daha iyi olur bulabilirsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri