lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,753
beyler ben 0534 160 98 10 numarasını satın almak veya talep etmek istiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun 
bu numara vodafone'a aitse ve boşsa şubelerden hat alırken alabilirsin numarayıbeyler ben 0534 160 98 10 numarasını satın almak veya talep etmek istiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun![]()
şube şart mı kralbu numara vodafone'a aitse ve boşsa şubelerden hat alırken alabilirsin numarayı
ben alırken şubede sormuşlardı ama online'da oluyor mu bilmiyorum.şube şart mı kral
7-8 ay oluyor malesef cayma bedeli cok cikarTT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.
Zarar etmelerine şaşırmadım adamlara ayda 50-60TL falan fatura ödüyorum her ay 250-500TL arası cashback bedava Hepsiburada premium bedava S sport+ üyeliği ve bedava kahve dondurma vs alıyorumulan bu vodafone ben turkcellde çalışırken te 2020 senesinde türkiyeden çekilecekti zarar açıklıyorlardı adamlar hala bişeyler yapmaya çalışıyor çok ilginç bir firma![]()
1 ay öncesine kadar TT kullanıyordum, kötü değildi ama bazı yerler de, örneğin evdeki bazı odalarda çekmeme sorunu oluyordu, şantiyede çalışıyorum, şantiyenin zemin katında TT şebeke sinyali dahi olmuyordu, ne kimse arayabiliyordu, ne ben onları arayabiliyordum, son 1 aydır vodafone kullanıyorum, şebeke çekimi daha iyi gözlemlediğim kadarıyla, evdeki ve şantiye de ki kullanım senaryolarında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. NPERF ile bulunduğunuz konumda hangi operatör iyi bakın öyle geçin tabi illa seçim yapmak istiyorsanız.Tt mi Vodafone mu sizce
Nasıl yapılıyor hocam? Geçmedi daha.14 gün geçmediyse problem olmaz. Cayabilirsiniz. Kullandığınız kadarını ödersiniz.
Demek ki müşteri bulamıyorlar bu ara çok kampanya oldu çünkü, geçen sene olsa 400 liraya 20Gb satmaya çalışırlardı iyi oldu bunlara.TT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.